Irene Junquera a Zapeando

Irene Junquera podria ser una de les noves concursant de 'GH VIP 7'

Segons el periodista Rocco Steinhäuser, Junquera hauria firmat el seu contracte amb la productora

Després que Telecinco hagi confirmat la participació en la pròxima edició de ‘GH VIP’ de la col·laboradora Mila Ximénez i de ‘El Cejas’, ara comença a sonar amb força un altre rostre conegut, el de la periodista  Irene Junquera, que podria haver firmat ja el seu contracte amb Zeppelin per participar a ‘GH VIP 7’, que començarà d’aquí a dues setmanes. 

De 'Zapeando' a 'Gran Hermano'

La periodista va saltar al món televisiu amb  el programa de Josep Pedrerol ‘Punto Pelota’ i ‘El Chiringuito’, per després marxar a Telecinco, on va aparèixer en el programa ‘All you need is love’ i a La Sexta, esdevenint col·laboradora habitual de ‘Zapeando’.

  

Irene ja havia confessat en ocasions anteriors el seu interès per als programes d’entreteniment, i tal com va reconèixer en una entrevista, descartava entrar a ‘Supervivientes’, però no li importava provar sort en un altre concurs:  «M’agrada l’entreteniment. M’encantaria participar en un concurs.  Sóc súper competitiva i m’agrada l’adrenalina de competir amb els altres. Això és el que més em ve de gust».

També et pot interessar...