Irene Junquera podria ser una de les noves concursant de 'GH VIP 7'

Segons el periodista Rocco Steinhäuser, Junquera hauria firmat el seu contracte amb la productora

Irene Junquera a Zapeando
Irene Junquera a Zapeando | La Sexta

Després que Telecinco hagi confirmat la participació en la pròxima edició de ‘GH VIP’ de la col·laboradora Mila Ximénez i de ‘El Cejas’, ara comença a sonar amb força un altre rostre conegut, el de la periodista Irene Junquera, que podria haver firmat ja el seu contracte amb Zeppelin per participar a ‘GH VIP 7’, que començarà d’aquí a dues setmanes. 

De 'Zapeando' a 'Gran Hermano'

La periodista va saltar al món televisiu amb el programa de Josep Pedrerol ‘Punto Pelota’ i ‘El Chiringuito’, per després marxar a Telecinco, on va aparèixer en el programa ‘All you need is love’ i a La Sexta, esdevenint col·laboradora habitual de ‘Zapeando’.

  

Irene ja havia confessat en ocasions anteriors el seu interès per als programes d’entreteniment, i tal com va reconèixer en una entrevista, descartava entrar a ‘Supervivientes’, però no li importava provar sort en un altre concurs: «M’agrada l’entreteniment. M’encantaria participar en un concurs. Sóc súper competitiva i m’agrada l’adrenalina de competir amb els altres. Això és el que més em ve de gust».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari