Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Irene López, la psicòloga de Sálvame

Irene López, la psicòloga de 'Sálvame', trenca el silenci per explicar el seu drama

L'experta ha revelat la seva experiència a l'espai vespertí de Telecinco

Ser un rostre conegut no sempre és beneficiós, i sortir a Sálvame molt menys. Motiu pel qual la psicòloga Irene López Assor prefereix mantenir-se al marge del programa que un dia la va fer ser un personatge públic de la petita pantalla.

Una elecció de la qual en part se'n penedeix

Irene López ha explicat recentment a través del seu compte de TikTok les greus conseqüències que ha patit per treballar a la televisió. Cal no oblidar que aquesta experta era l'encarregada de fer els famosos tests d'intel·ligència als col·laboradors de l'espai vespertí de Telecinco.

Durant anys, Sálvame ha comptat amb nombrosos professionals que han aparegut al programa com a experts. Irene López era precisament una de les més demanades. I és que no només realitzava els exàmens de capacitats als tertulians, sinó que també analitzava els comportaments i actituds de les celebritats que estaven al punt de mira.

Imatge d'Irene López en una de les seves intervencions al programa Sálvame
Irene López va treballar a Sálvame | Mediaset

Irene López sempre havia pensat que ser una persona pública mediàticament la beneficiaria. No obstant això, res més lluny de la realitat. Per a aquesta professional els beneficis han estat més aviat pocs.

«Tens tota la raó del món, vaig enfonsar la meva carrera a Telecinco, ho vaig fer perquè no ho vaig veure venir», començava responent la professional a TikTok a les preguntes dels seguidors.

«A mi m'encantava l'univers Sálvame i gaudia com una nena, però no vaig avaluar allò perjudicial. M'estranyava que en quotes d'audiència de 2 milions de persones només em vinguessin dues persones a consulta. Després d'analitzar molt, em vaig adonar que no estava al camí correcte i amb tot el dolor del meu cor ho vaig deixar», afegia.

plató de Sálvame
Treballar a Telecinco no la va beneficiar| TELECINCO

La seva clientela es va veure reduïda considerablement després d'aparèixer a la televisió

Irene López té clar que es va quedar sense feina per aparèixer al programa de Telecinco. Així ho ha donat a conèixer recentment a través de la plataforma social als seus fans.

«No em trucaven enlloc perquè era la psicòloga de Sálvame. Em va perjudicar un munt i em va tancar totes les portes, no me'n va obrir cap, encara que jo era molt feliç», explicava a TikTok.

Irene López també revelava que durant un temps la cadena de Mediaset va estar intentant posar-s'hi en contacte, però no va acceptar. «M'han tornat a trucar de Sálvame i fins i tot de Viva la Vida i he dit que no, encara que m'ha costat mantenir-me ferma. Ja no venc la meva ànima», assenyalava.

Primer pla d'Irene López somrieent
El seu treball com a psicòloga es va veure afectat després del seu pas per televisió | Mediaset

Per acabar, aquesta experta en psicologia aclaria que no li importaria tornar a treballar a Telecinco. Tot i això, ha ressaltat que preferiria assistir a un altre tipus d'espais.

«A l'únic programa que no he anat i m'encantaria anar és a Cuarto Milenio, Horizonte o Futura, els programes d'Iker Jiménez i Carmen Porter. No he anat mai perquè no em volien per ser la psicòloga de Sálvame», afegia a la conversa amb els seus seguidors.

Un canvi de vida per remuntar a la feina

Actualment, Irene López ha decidit fer un gir a la seva carrera i reinventar-se.

«Vaig decidir reinventar-me i ser 'podcaster'. Des d'aleshores em vaig dedicar al món 'podcast'. Ser una psicòloga molt més científica, amb un programa molt estructurat on em sento lliure de dir el que em dona la gana», relatava al seu compte.

Imatge d'uns auriculars negres a sobre d'una taula
El món del podcast li encanta | Pixabay

Ara la seva situació laboral ha canviat completament. I, encara que hi dedica moltes hores, està satisfeta amb aquesta nova faceta seva.

«Al final en dedicar-me als 'podcast' només us diré que estic donant hores per al juliol. Treballo 13 hores diàries, tinc 5 persones treballant per a mi», assenyalava amb il·lusió.

La veritat és que aquest canvi de vida l'està afavorint notablement i no el pot dissimular en el seu gest.

▶️ Nena Daconte explica cómo vivió el síndrome de la impostora