Irene Rosales vol abandonar 'GH DÚO' perquè necessita veure les seves filles

La concursant li va manifestar al seu marit Kiko Rivera el seu desig d’estar amb les seves filles, ja que no pot suportar més la pressió i la distància
La dona de Kiko Rivera innundada en llàgrimes perquè troba a faltar les seves filles
La dona de Kiko Rivera innundada en llàgrimes perquè troba a faltar les seves filles | CatalunyaDiari.cat

Malgrat que ha passat una setmana des que va començar l’edició de 'GH DÚO', sembla que alguns concursants de la Casa de Guadalix estan perdent la motivació i forces inicials. És el que li està succeint a Irene Rosales, qui, segons explica 'La Coctelera',  va confessar la seva voluntat de voler abandonar el concurs.

 

  • ET POT INTERESSAR: Ylenia s'identifica amb la història d'addicció a les drogues de Kiko

 

Irene Rosales no pot més amb la pressió

El tancament dins la casa i la tensió entre alguns dels participants han aconseguit derruir emocionalment a la dona de Kiko Rivera. Inundada en llàgrimes, va amenaçar de deixar el concurs per tornar al costat de les seves dues filles, Ana i Carlota.

 

Tant les troba a faltar que li ha declarat al seu marit les ganes de tornar a casa per estar amb elles. Kiko va reaccionar de seguida animant-la i dient-li que a les nenes no els hi falta de res i que estan en bona companyia amb les seves àvies.

 

Irene Rosales ha intentat no pensar en les seves filles però li ha estat impossible
Irene Rosales ha intentat no pensar en les seves filles però li ha estat impossible | CatalunyaDiari.cat

 

«Les nenes estan amb les seves àvies i amb la família, que és meravellosa. No vull que et deprimeixis d’aquesta manera. Si us plau, força. Estem aquí i gaudirem, intentarem arribar el més lluny possible, però no et posis així perquè com comencis...no», li encoratjava Kiko Rivera a Irene Rosales.

 

Son la parella preferida per guanyar

Encara que al principi van rebre moltes crítiques per part dels seguidors del programa, sembla que Irene Rosales i Kiko Rivera s’estan guanyant exponencialment l’estima i el respecte del públic. Gràcies al coratge que va tenir Kiko Rivera per confessar les seves addiccions en el programa, molts seguidors el van elogiar i admirar per la seva actitud honesta i valenta.

 

El matrimoni s'ha guanyat l'estima de l'audiència
El matrimoni s'ha guanyat l'estima de l'audiència | CatalunyaDiari.cat

 

A més a més, el bon equip que forma el matrimoni demostra l’estima que es professen, i les discussions que sorgeixen en algunes ocasions es solucionen demostrant la confiança que té l’un amb l’altre.

 

La complicada situació econòmica de la família Pantoja

Si bé és cert que els diners són el principal motiu per participar en aquest reality, el que desconeixíem és que Kiko Rivera vol ajudar econòmicament a la seva mare per evitar l’embargament de la finca Cantora.

 

Isabel Pantoja podria participar en un talent show
Isabel Pantoja podria participar en un talent show | ANTENA 3

 

No només el Dj vol esforçar-se a aconseguir els diners necessaris per sortir d’aquesta situació complicada, sinó que la mateixa Isabel Pantoja estaria considerant presentar-se com a jurat en un concurs de talents.

 

  • ET POT INTERESSAR: Així és la nova parella de Kiko Matamoros


Comentaris

envia el comentari