Isabel Pantoja esgota el banyador que llueix a 'Supervivientes'

Es tracta del model 'Canarias' que va dissenyar la seva neboda, Anabel Pantoja, la temporada passada

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja ha lluit el model 'Canarias' | INSTAGRAM

Si una cosa està clara, és que Isabel Pantoja és el reclam publicitari dels últims temps a Espanya. El que toca, en l'actualitat, apuja el seu valor i es torna viral. I si no que li diguin a la seva neboda, Anabel Pantoja, després de veure sorpresa com s'ha esgotat el model 'Canarias' de la seva línia de banyadors que va dissenyar l'estiu passat de la mà de la marca Aque Apparel. I la raó de què les comandes d'aquest banyador estiguin en llista d'espera és que la Pantoja el va lluir només arribar a l'illa de 'Supervivientes'.

La Pantoja llueix el model 'Canarias'

La cantant no va dubtar en donar suport d'aquesta manera al negoci que va iniciar la seva neboda, per ella com una filla, l'any passat i que, sens dubte, està sent tot un èxit. El model que ha lluït la Pantoja té la base de color gris fosc, amb piquets de color vermell per tot el banyador i, per últim, una característica cremallera que li tanca al pit. 

La veritat és que el banyador li fa una silueta envejable a la Pantoja, i a més a més, dona aquell toc flamenc del qual mai pot fugir i que li encanta. L'allau de comandes del banyador 'Canarias' ha provocat que la fàbrica comenci a produir-los de forma gairebé immediata i poder anar cobrint i responent a totes les compres que està tenint en les darreres setmanes. També hi ha hagut una bona acollida per un altre dels models d'Anabel Pantoja, el 'Sevilla'. 

El model 'Sevilla' també està en estoc

En aquest cas, les persones que vulguin adquirir-lo veuran que es troba en situació d'estoc, conseqüència del furor que ha causat entre la població. Cal recordar que l'estiu passat van ser diverses les famoses que ja es van decidir per lluir aquests afavoridors models a les platges i piscines del país. De fet, la mateixa Anabel ha posat amb els seus dissenys mostrant orgullosa la feina ben feta que ha fet junt amb aquesta marca de banyadors.

El banyador 'Sevilla' d'Anabel Pantoja
El model 'Sevilla' també es troba en estoc | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari