YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El gran lleig d'Isabel Pantoja que acaba de sortir a la llum i la perjudicarà

L'artista ha fet un gran lleig a una de les seves fans

Isabel Pantoja a Sevilla el 23 de novembre de 2019
Isabel Pantoja no va voler que Celeste anés a 'Supervivientes' | Catalunya Diari

Isabel Pantoja és una de les artistes espanyoles que més fans acumula a la seva esquena. Entre les fanàtiques de la 'tonadillera' es troba una de les mítiques seguidores, Celeste Rodríguez, una madrilenya que presideix el club de fans 'Buena suerte', un dels més importants de l'artista.

Possibilitat de veure a Celeste a 'Supervivientes'

La seva lleialtat cap a la Pantoja ha estat tal que fins i tot és considerada com un membre de la família, alguna cosa que sempre ha generat interès en la premsa. Per això, no és d'estranyar que Mediaset li proposés participar a 'Superviventes 2020'. Tot i que no és una persona massa coneguda, els diferents 'realities' de la cadena han intentat fitxar-la.

La fan número 1 de la 'tonadillera' hauria passat de confeccionar el vestuari de la cantant a preparar el seu equipatge per a posar rumb a Hondures i repetir l'experiència de la seva ídola. Malgrat que al principi mostrava il·lusió per participar en un dels 'realities' més vists de la cadena, la veritat és que totes les seves il·lusions es van torçar després de l'opinió d'Isabel Pantoja.

«No» dels Pantoja

La mare de Kiko Rivera va ser molt breu i molt directa amb Celeste comunicant-li la seva opinió, un «no» rotund a la participació de la seva gran seguidora a 'Superviventes'. No solament ella, sinó que el seu germà, Agustín Pantoja va dir que «On anirà una sastressa», fent referència a Celeste.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari