Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja parla sobre 'Supervivientes': «Els he donat molta audiència»

La 'tonadillera' ha concedit una entrevista a 'El País' on reconeix que part de l'èxit de l'edició d'enguany és gràcies a ella

L’última edició de ‘Supervivientes’ ha estat la més vista de la història del format, i la famosa Isabel Pantoja ha estat part implicada en l’èxit d’audiència aconseguit per la cadena, esdevenint  la protagonista indiscutible del 'reality', de la qual cosa ella n’és molt conscient.

 

Així ho revela en la seva última entrevista realitzada al diari ‘El País’, en la qual la cantant reconeix el seu paper destacat en el ‘reality’: «Els he donat molta audiència. Jo sé que és gràcies a mi, com així m’ho ha fet saber la plana major de la cadena». La cantant també ha revelat que va acceptar participar a ‘Supervivientes’ en contra de tota la seva família: «Vaig prendre la decisió jo sola. No volia decebre ningú. Vaig dir que faria tot el que fos necessari sempre que no afectés la meva salut».

No vol parlar del seu pas per la presó

Així mateix Isabel Pantoja té molt per agrair al seu pas pel ‘reality’, ja que aquest ha actuat com una espècie de redempció pública després del seu pas per la presó, pel qual també ha estat preguntada, i de la qual cosa ha rebutjat parlar:  «Ho faré quan toqui i clarament. Però no estic preparada encara. Estic intentant passar pàgina. Però em falta un centímetre per acabar-ho de superar, aleshores en parlaré».

 

Isabel Pantoja es realitza retocs estètics després de tornar de 'Supervivientes'
Isabel Pantoja es realitza retocs estètics després de tornar de 'Supervivientes' | CATALUNYADIARI

 

La ‘tonadillera’ també ha confessat que el seu pas per l’illa ha estat molt alliçonador i que l’ha ajudat a perdre moltes pors com per exemple a la foscor, als animals i a la soledat, a la vegada que reconeixia que  s’ha sentit molt sola. Respecte a això, també ha estat preguntada: «Va sentir més solidaritat a la presó que a l’illa?», a la qual cosa la cantant ha respost: «La veritat és que sí».

 

També et pot interessar...