El xantatge de Tom a 'La isla' que ara ha revelat la seva gran enemiga

La jove segueix parlant del seu ex

Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'
Melyssa ha tornat a parlar de Tom | TELECINCO

'La isla de las tentaciones' ha sigut un fenomen televisiu que ha revolucionat el país. A principis d'any es va estrenar la primera edició amb uns excel·lents resultats, i aquesta segona edició tot just acabada també ha superat les expectatives. Molts pensaven que després de la polèmica parella formada per Fani i Christofer, ja res podria estar a l'altura. No obstant això, una de les històries més polèmiques del programa segueix generant gresca: sí, ens referim a Melyssa i Tom.

Aquests últims dies s'ha parlat d'un possible muntatge entre ells dos i Sandra, encara que sembla que aquesta teoria no és del tot certa. Durant tot el 'reality' s'ha vist a una Melyssa molt trista, fins i tot ha sigut la jove que sens dubte ha patit més a l'illa. Per a Melyssa la seva relació amb Tom era gairebé perfecta, a excepció de la gelosia que ella podria tenir. Tots dos van decidir aventurar-se a 'La isla de las tentaciones' per posar a prova la seva relació, però amb l'objectiu de sortir més reforçats.

Ara és quan Melyssa ha explicat tota la veritat sobre Tom i els motius reals pels quals van decidir posar a prova el seu amor. Melyssa Pinto va trencar el seu silenci en la seva entrevista per a la revista 'Lecturas', on va confessar tot el dolor que Tom li va fer sentir. No obstant això, ha sigut ara quan ha revelat a l'esmentat mitjà el motiu de la seva aparició al programa.

Tot va començar quan Melyssa i Tom ho van deixar durant un temps, quan la jove durant aquest període es va fer uns petons amb un noi, i Tom li va fer xantatge. «Vaig arribar a implorar perdó. Tot i que no sortia amb ell, vaig entendre que, si hagués estat a l'inrevés, a mi també m'hauria molestat perquè havia passat poc temps», ha explicat a la revista.

Melyssa explica el xantatge de Tom

A partir d'aquí, Tom va voler aprofitar-se de Melyssa. «Em va dir: 'Si tornem, anem a 'La isla de las tentaciones' perquè vegi que puc confiar en tu'. Em vaig obsessionar, li deia que estava amb mi per anar al programa, que es volia venjar de mi», ha confessat la jove a 'Lecturas'.

L'extronista' de 'MyHyV' està convençuda que Tom es va aprofitar del seu amor per fer el salt televisiu. «Em deia que no es fiava de mi i que volia veure si jo tenia amor cap a una altra persona. Arribem a l'illa i passa el que passa, no estava enamorat de mi», ha conclòs Melyssa a la revista 'Lecturas'.


Comentaris

envia el comentari