Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos, en xoc per l'adeu d'uns dels seus col·laboradors més fidels

Es tracta d'un dels col·laboradors de 'El Hormiguero' més antics

Pablo Motos acaba de perdre a un de les seves col·laboradors estrelles de 'El Hormiguero'. Un còmic que després de 14 anys sorprenent a tots els convidats i espectadors del programa de Antena 3 ha anunciat la seva marxa del programa de la nit al dia. Es tracta del mag i humorista Jandro, que porta des del 2005 participant com a col·laborador, director i guionista en el format de televisió de Antena 3, abans emès en Cuatro.

Al llarg d'aquests anys, el còmic s'ha convertit en una peça fonamental del programa conduït per Pablo Motos, sent el protagonista de nombroses seccions com «La Magia», «Cambres ocultes amb nens», «Retos Imposibles, «Juegos Interactivos», «Tocar el piano con los pies», entre altres. Per aquesta raó, la seva sobtada marxa ha deixat en 'xoc' a tots els espectadors del programa més reeixit de Antena 3.

Pablo Motos perd a un col·laborador mític de 'El Homiguero'

D'aquesta manera, Pablo Motos ha perdut a un dels seus col·laboradors més mítics de 'El Hormiguero', una notícia que hem conegut a través d'un vídeo publicat en xarxes socials pel propi protagonista. A través de el seu compte de Twitter, Jandro ha volgut anunciar als seus seguidors la marxa del programa i agrair tot l'afecte rebut durant tots els anys que ha estat en antena.

«Espero que estigueu bé dins del que cap. Volia fer-vos un petit anunci i és que, després de més de 14 anys, ja no seguiré en 'El Hormiguero'. M'agradaria donar-vos les gràcies per acompanyar-me en aquest viatge tan emocionant i boig. Ha estat al·lucinant i mai en la meva vida em vaig imaginar que m'anava a passar això», ha explicat Jandro en el seu compte de Twitter.

En el vídeo, el còmic no es cansa de reiterar el seu agraïment cap al públic, però també aprofita per a repassar alguns dels moments més importants que va viure en el programa al costat de Pablo Motos i els convidats del programa.

«Han estat moltíssims anys, centenars i centenars d'idees, de màgies, màgies grans, màgies petites, a Will Smith, a Tom Cruise, màgies amb enclusa, estem vius de miracle, tocar el piano de Big amb els peus, amb Tom Hanks a París, les cambres ocultes amb nens, més de 70», assenyalava Jandro emocionat.

A més, el col·laborador històric de Pablo Motos no ha dubtat a tirar-se flors en recordar que una de les seves cambres ocultes, la dels pokémon, ostentava «el rècord del minut d'or de la història del programa amb 5.996.000 espectadors. Una bogeria», insistia el mag.

La misteriosa marxa de Jandro de 'El Hormiguero' després de 14 anys

Després de 14 anys nodrint a 'El Hormiguero' d'idees per a mantenir-se en el cim de l'entreteniment, Jandro ha decidit anunciar la seva marxa amb un breu missatge en xarxes socials on agraeix el suport de l'equip tècnic però no assenyala el motiu de la seva renúncia.

«Espero alguna vegada haver-vos sorprès o emocionat, o que hàgiu passat una estona divertida amb les meves propostes. També donar les gràcies a l'equip perquè, sense ells darrere, mai podria haver fet res nou. Gràcies per haver-me fet millor del que sóc», ha indicat el mag.

No obstant això, l'humorista ha volgut deixar clar que continuarà treballant en altres projectes que anirà anunciant pròximament. «Ens veiem ja aviat en altres projectes, en altres llocs i ens fem petons i abraçades quan ens deixin, així que fins aviat», assenyalava Jandro en un vídeo de gairebé dos minuts de durada publicat a través del seu compte de Twitter, on té més de 330.000 seguidors.

Cal recordar que Jandro té una trajectòria professional molt llaurada, collint grans triomfs professionals més enllà de la televisió. Va ser campió d'Espanya de Màgia Còmica i ha guanyat dos anys consecutius, en 2019 i 2020, el concurs «Fool us» (Enganya'ns), que emet la cadena estatunidenca CBS i presenten els també còmics i mags, Penn i Teller a Las Vegas.