ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Se li revela en directe: Javier Ruiz esclata a Ana Rosa

El periodista ha tingut una topada amb la presentadora i la col·laboradora María Claver

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Javier Ruiz s'ha rebel·lat contra Ana Rosa Quintana per no deixar-lo parlar | Telecinco

Javier Ruiz ha esclatat contra Ana Rosa Quintana. No és fàcil veure al periodista perdre els nervis, però les constants interrupcions durant el programa emès el passat 14 d'octubre van fer que esclatés. Després d'entrevistar aquest mateix dia a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, Ana Rosa va obrir el debat polític en una taula presidida per Esther Palomera, Javier Ruiz i María Claver.

Javier Ruiz rebutja les xifres del coronavirus ofertes per Madrid

Javier Ruiz es va mostrar molt crític amb les xifres del coronavirus ofertes pel govern madrileny, argumentant que el descens de les proves PCR està maquillant les xifres de la regió. «Hi ha dues coses que vull posar sobre la taula: primer el retard en la comunicació de les dades, el que embelleix les xifres d'incidència acumulada perquè no se sumen quan s'hauria d'haver fet; i segon, el notable descens de les proves PCR en gairebé 80.000 a la setmana» va començar exposant el periodista.

Abans de poder acabar el seu discurs va començar a ser interromput per María Claver, que assegurava que aquest argument era mentida. «Les xifres són de la Comunitat de Madrid, no me les estic inventat jo» deia el periodista mentre apareixien a la pantalla les gràfiques que evidenciaven un dràstic descens.

Javier Ruiz, molest amb Ana Rosa Quintana per no deixar-lo parlar

Tot i que el periodista va intentar reprendre el seu discurs en diverses ocasions, va perdre els nervis davant les constants interrupcions de Maria Claver. «És que així no es pot» o «em pots deixar acabar una frase?» són algunes de les frases que va repetir el periodista en diverses ocasions. Mentrestant Ana Rosa va intentar intervenir per donar-li el torn de paraula a Javier Ruiz, però va acabar sent ella mateixa la que va interrompre al periodista.

«D'acord, parleu vosaltres. Si vinc aquí només per escoltar, callo. Cada vegada que posem dades sobre la taula se'ns fa callar, no pot ser» deia Javier Ruiz visiblement molest. La presentadora va sortir en defensa de l'argument de María Claver i Isabel Díaz Ayuso, que feia uns minuts havia justificat el descens d'aquest tipus de proves. «Si no fas proves, no detectaràs res. Si deixes de fer PCR als familiars dels positius, aquests ja no surten a les xifres. Díaz Ayuso no deixa de repetir que ara es fan proves d'antígens, però no hi ha ni una sola xifra de quantes s'estan realitzant, no hi ha dades!» sentenciava Javier Ruiz.


Comentaris

envia el comentari