Jesús Vidal dona una lliçó de vida en la seva visita a 'El Hormiguero'

L'actor de 'Campeones' no ha deixat que la seva discapacitat visual li impedeixi complir els seus somnis

L'actor Jesús Vidal
Jesús Vidal ocupa una cadira en la nova temporada de 'Zapeando' | CatalunyaDiari.cat

'El Hormiguero', d'Antena 3, va comptar aquest passat dimecres amb una visita de luxe. D'aquelles que et van reflexionar sobre les coses importants a la vida. Pablo Motos va rebre en una nit molt especial a l'actor de 'Campeones', Jesús Vidal. 

Després del seu èxit a la pantalla gran, fins i tot va guanyar un Goya, el de Lleó ara també és col·laborador de 'Zapeando' i ha publicat el llibre 'S4la de espera'. Precisament en aquesta obra explica com ha gestionat i gestiona en l'actualitat la seva malaltia.

Una malaltia que li va canviar la vida

En aquest sentit, el presentador no va dubtar en preguntar-li com va arribar la seva elevada discapacitat visual i, ell, sense cap mena de dubte, va voler compartir amb els espectadors la seva experiència. «Jo vaig néixer sa i vaig tenir una malaltia pocs mesos després. Arran d'allà em va afectar la vista i em vaig quedar amb una miopia magna». Seguidament, Vidal va explicar que: «En aquell moment vaig pensar que la meva vida no es pararia.  Tot el que m'havia passat no es mereixia que jo em rendís i vaig optar per gaudir de la vida, i la veritat és que vaig poder complir els meus somnis. Espero que hi queden molts més per complir». La visita de Vidal al programa va ser un bany d'humilitat, de generositat i, sobretot, de superació i lluita.

Un tracte que no va agradar als espectadors

Malgrat aquesta lliçó, alguns dels espectadors no van estar del tot contents amb el tracte que des del programa se li va donar al convidat, ja que alguns van considerar que les proves no es van adaptar prou a la discapacitat del convidat. El mateix va passar amb l'afluència de col·laboradors que, va ser tan elevada, que a vegades Vidal es podia arribar a trobar en un segon pla. Més enllà d'això, el missatge a enviar és el d'una persona que, malgrat totes les pedres que s'ha trobat al camí, ha aconseguit complir els seus somnis.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari