Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat se'n fa creus en parlar en directe amb la seva dona

Joaquín va viure un moment molt incòmode en directe

Joaquín Prat va viure aquest dimarts un moment una mica incòmode. Va ser durant una connexió en directe que van fer amb una dona que va fer referència a la parella del presentador. Això el va fer passar un mal tràngol.

Al seu programa de Cuatro al día van analitzar les noves multes que imposarà el Govern d'Espanya per desaprofitar el menjar. L'espai va aprofitar la situació per posar-se en mans d'una experta. Es tractava de Leonor, una senyora que va mostrar uns quants trucs per estalviar a la cistella de la compra i a les factures.

En un primer moment, Joaquín semblava encantat amb ella. Es referia a ell com a alhaja, un terme que «m'encanta, és molt madrileny», confessava ell amb un somriure. Amb la seva desimboltura i gràcia va aconseguir conquerir a l'audiència, que seguia amb molta atenció les seves recomanacions.

Però el moment més curiós va tenir lloc al final, quan ja acomiadaven la connexió. Va ser allà quan Leonor va convidar el periodista a dinar a casa seva diverses vegades. Li recomanava l'arròs amb pollastre i l'arròs amb llet que preparava.

Assegurava que «aquesta és casa vostra, esteu convidats». Ell no va dubtar a seguir-li el joc i va dir: «Et prenc la paraula de la invitació a l'arròs amb pollastre». Això sí, li va preguntar si «puc portar el meu fill».

Captura de Joaquín Prat a plató.
Joaquín Prat, durant la connexió que va fer amb Leonor. | Mediaset
 

«Sí, i a la teva dona. Que com que em faig molt...», explicava la dona encantada amb la visita.

La situació va provocar que el periodista deixés anar una riallada en directe que el va obligar a emportar-se les mans a la cara. No podia contenir el riure.

La senyora afegia que «pots portar la teva dona i si tens alguna amiga que t'agradi, també la portes». Es va tractar d'un moment una mica còmic.

Joaquín Prat no va poder parar de riure durant uns segons. En certa manera, no sabia què dir. Tot això mentre Leonor s'acomiadava.

«Un petó. Moltes gràcies. Un petó, alhaja», li dedicava l'entrevistada des de casa seva.

Després de tallar la connexió, ell admetia que havia passat per un moment una mica delicat. «M'he posat a suar», confessava. Ràpidament va canviar de tema i va donar pas a altres continguts que eren al guió.

Van ser uns segons una mica tensos per al conductor del format de Cuatro. Li costa molt parlar de la família, i més de les parelles. De manera involuntària va aconseguir que s'esmentés la seva dona.

Això sí, va intentar prendre's amb humor els fets i no va voler aprofundir gaire en les paraules de la dona. En qualsevol cas, la invitació no la va rebutjar.

▶️ La mentira sobre Ana Rosa Quintana que casi todos se habían creído

Joaquín Prat continua solter després d'una relació de 12 anys

Joaquín Prat continua solter. Així ho confessava fa unes setmanes durant la seva participació en el programa de Jesús Calleja. El setembre de l'any passat va decidir separar-se de Yolanda Bravo, la mare del seu fill, amb qui va estar 12 anys.

Explicava que «les coses de vegades no funcionen, però ja m'hauria agradat que no hagués estat així». Segons la seva opinió, quan es pren una decisió així és «perquè creus que és el millor per a tu i per a la gent que t'envolta».

Imatge de Jesús Calleja i Joaquín Prat al programa Planeta Calleja
El periodista es va sincerar fa uns dies amb Calleja. | Mediaset
 

Va revelar que per a ell havia estat «un procés traumàtic. Ara soc feliç a estones». Un comentari que sorprenia molta gent per la sinceritat que mostrava.

Tot i que Joaquín no va voler parlar sobre els motius de la ruptura és possible que les seves llargues jornades laborals en tinguessin la culpa. S'està des del matí fins a la nit a Mediaset i amb prou feines disposa de temps per veure la seva família.