Pla del presentador Jordi González parlant i gesticulant

Jordi González atura en sec l'emissió de 'Supervivientes': «Parem aquí»

El presentador ha hagut de tallar en sec una desagradable situació

Segurament, 'Supervivientes' és un dels programes més ben produïts de la televisió espanyola. El fet que el concurs es faci fora del país, fa que la cadena i la productora compti amb un equip bastant ampli. Aquest treballa cada dia perquè el format surti a la perfecció i sense cap serrell solt.

No obstant això, no sempre depèn del programa que tot surti com s'espera. Tant els concursants com els seus familiars tenen un paper fonamental perquè el programa funcioni i no es cometin errors a ulls de l'espectador. Els seguidors del programa saben que és fonamental que es respecti l'aïllament dels concursants i que se'ls mantingui allunyats de tot el que passa a l'exterior.

Així doncs, perquè els aspirants del programa donin el millor de si, es demana als seus familiars que no els donin dades de fora i que els faci estar preocupats. I que fins i tot, es plantegen abandonar l'illa hondurenya. Ahir el programa va organitzar un joc de recompensa per als concursants que segueixen en el programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'organització els proposava una mena de ruleta russa amb unes galledes que contenien diferents líquids com fang o aigua. Solament els aspirants que estiguessin sota d'un cub buit serien mereixedors d'un important premi. Aquest no era altre que rebre la trucada d'un dels supervivents que ja ha estat expulsat.

En aquesta trucada els seus companys haurien de donar-los un consell per acabar guanyant el programa. No obstant això i com és habitual, se'ls ha recordat a tots els de l'exterior que no podien donar cap mena de dada de l'exterior.

Però sorpresa, hi ha hagut algú que no ho ha complert i que ha acabat amb els nervis de Jordi González. I és que ahir es trobava presentant el debat.

Tom Brusse ha triat a Carlos Alba perquè connectés amb l'illa i li donés el consell definitiu per acabar fent-se amb el maletí final. Tanmateix, el cuiner se n'ha anat de la llengua i ha acabat tirant per terra els fonaments del 'reality'. El xef li ha dit al francès que anés amb compte amb les noves amistats que estava fent dins de l'illa.

Seguidament li ha dit que segueixi amb el seu concurs sol i que no es fiï absolutament ningú. Davant aquesta ràfega d'informacions, Jordi González ha hagut de tallar la connexió amb l'illa per parlar amb Alba.

A aquest li ha recordat les normes. Unes normes que li han recordat des de l'organització abans del directe i que sembla que ell ha oblidat.

Després d'aquesta enutjosa situació, Carlos ha tornat a connectar amb l'illa per esgotar els segons que quedaven de connexió. En aquest moment sí que li ha desitjat sort al seu amic perquè arribi a la gran final i que acabi guanyant. Però el que havia d'acabar sent un moment bonic, ha acabat agafant un to una mica fosc.

Tom està molt preocupat

El programa no s'equivoca quan diu que les dades de l'exterior deixen descol·locats als concursants. Després que Carlos hagi filtrat informació a Tom, aquest s'ha quedat molt preocupat i sense saber molt bé què pensar. Tant ha sigut la preocupació del jove que s'ha mostrat molt entristit davant els seus companys.

Aquests ràpidament han detectat que alguna cosa estranya havia passat a la trucada del seu company i s'han preocupat pel qual li hagin pogut explicar. En aquest moment ha intervingut Jordi González per apuntar que tot estava bé i que s'ha tractat d'un malentès.