YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jordi Sánchez dona la notícia més esperada: «Gràcies per ajudar-me a tirar endavant»

L'actor català, conegut per la seva aparició a 'La que se avecina' i 'Plats bruts', ha rebut l'alta hospitalària i ja descansa a casa seva

L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell
Jordi Sánchez ha rebut l'alta mèdica després d'un mes i mig ingressat per Covid-19 a l'hospital. | Instagram

Agradable sorpresa la que ha donat aquest migdia l'actor català Jordi Sánchez. Després d'un mes ingressat a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid, ha rebut l'alta mèdica, deixant enrere la Covid-19 i quatre setmanes ingressat a l'UCI. L'actor, conegut pel seu paper d'Antonio Recio a ‘La que se avecina' i de Lopes a 'Plats bruts', ja és a casa seva i ha volgut enviar un missatge a tots els seus seguidors d'Instagram, publicant un missatge d'agraïment.

En un breu comunicat a través de la xarxa social Instagram, l'actor ha agraït al personal del centre mèdic que ha cuidat d'ell durant totes aquestes setmanes, així com als seus companys de professió i als seus fans, que han estat molt intranquils per la situació de l'intèrpret durant els darrers temps.

Jordi Sánchez agraeix les mostres d'afecte rebudes

«Immensament agraït a l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz. Gràcies pel seu talent, les seves cures, la seva paciència… Gràcies per ajudar-me a tirar endavant», ha iniciat el seu missatge Jordi Sánchez, que ha admès que ha lliurat una complicada baralla contra el coronavirus, que li ha pogut costar la vida. «Mai vaig pensar que dormir 24 dies seguits, amb les seves 24 nits, podia ser tan desagradable», ha confessat.

Finalment, l'actor català ha enviat un afectuós missatge a tots aquells que s'han preocupat pel seu estat de salut en l'últim mes i mig: «Gràcies per tots aquests missatges d'amics i companys, que tant emocionen i ajuden quan et desperten.. I gràcies a totes aquelles persones que, encara que no em coneguin, m'han fet arribar el seu afecte. Sou un regal immens, benvolguts seguidors. Una abraçada gran per a tots», ha finalitzat.

Fa una setmana que Jordi Sánchez va deixar l'UCI

Jordi Sánchez va sortir de l'UCI el passat 9 de març, després de 24 dies ingressat en la unitat de crítics. El seu representant va ser l'encarregat de donar la bona notícia: «Estem molt feliços d'anunciar que Jordi ha sortit de l'UCI i es troba fora de perill. Esperem que ben aviat tingui l'alta mèdica i pugui tornar a la seva casa per a recuperar-se al costat de la seva família», assegurava.

El representant de l'actor català afegia al seu missatge de fa uns dies que «en el seu nom i en el de la seva família volem agrair totes les cures que està rebent per part dels professionals sanitaris i les mostres d'afecte rebudes per part dels seus companys, productors, directors, amics i seguidors, així com el respecte que han mostrat els mitjans de comunicació durant tot aquest temps».


Comentaris

envia el comentari