Imatge d'arxiu de Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte' d'Antena 3

Jorge Fernández, en el punt de mira: acusacions de 'tongo' a 'La Ruleta de la Suerte'

Vanesa ha perdut 3.000 euros perquè el presentador l'ha pressionat per continuar en comptes de resoldre el panell

'La Ruleta de la Suerte' és un dels programes amb més recorregut a Antena 3 i, fins i tot, és líder de la seva franja horària. Milions de persones encenen les seves televisions a l'hora de dinar per gaudir d'aquest concurs i intentar endevinar els panells des de casa. No obstant això, els espectadors sempre estan pendents dels errors que es puguin cometre per denunciar-ho a les xarxes socials.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Fernández acusat de 'tongo'

El concurs d'Antena 3 s'ha posicionat com el programa més vist de la seva franja horària i, a més, és 'trending topic' a Twitter. Hi ha molts usuaris que comenten a les xarxes socials tot el que va succeint a 'La Ruleta de la Suerte'. Malgrat que en moltes ocasions les crítiques són bones, també n'hi ha de negatives, i això és el que ha passat aquest dilluns, 3 de maig.

Els seguidors del programa han culpat Jorge Fernández del que li ha passat a una de les participants durant el concurs. Els fans de 'La Ruleta de la Suerte' han assegurat que una de les concursants ha perdut 3.000 euros per «tongo».

Vanesa, concursant del programa, estava a punt de resoldre un dels panells, però no ho tenia gaire clar. Així doncs, Jorge Fernández ha decidit pressionar-la perquè continuï jugant. 

Els seguidors del programa han denunciat l'actitud del presentador, ja que, segons ells, Vanesa ha perdut els 3.000 euros perquè Jorge l'ha animat a continuar. «Jorge no li ha donat l'opció de resoldre, només li ha dit tira, tira, que tiris!», ha assenyalat un seguidor del programa a Twitter.

«Doncs jo considero que ha estat un robatori descarat. Posar nerviosa la concursant i que perdi», ha destacat una altra persona a les xarxes socials. «I ningú que li digui resol. Això és Espanya», han manifestat. «Per què Jorge li diu a la concursant del faristol groc que tiri en comptes de dir-li de resoldre?».

Líder de la seva franja horària

El públic de 'La Ruleta de la Suerte' és una part molt important del programa i per aquest motiu es va decidir  aturar les emissions del concurs durant el confinament, ja que no tenia sentit gravar nous capítols sense públic.

Tot i que 'La Ruleta' s'ha consolidat com el programa més vist en la seva franja horària, competeix amb un altre programa que també està recollint molt bones dades d'audiència.

Telecinco manté en la seva programació el programa 'Ya es Mediodía', presentat per Sonsoles Ónega i creat per la productora d'Ana Rosa Quintana. Aquest programa segueix el mateix patró que 'El Programa de Ana Rosa', és a dir, combina cor, successos i política en el mateix espai durant una hora i mitja.

'La Ruleta de la Suerte' segueix sent líder en la seva franja horària, però les dades de 'Ya es Mediodía' han millorat notablement al llarg dels anys i, fins i tot, en alguna ocasió han arribat a superar el seu màxim rival.