Jorge Fernández i Laura Moure

Jorge Fernández revela el problema de salut de la seva companya Laura

Jorge Fernández atura el programa per revelar el secret de la seva companya

Jorge Fernández sorprenia tota l'audiència de 'La Ruleta de la Suerte' revelant un secret de la seva companya de plató. L'hostessa i el presentador basc fan un tàndem perfecte i la seva amistat i bon rotllo traspassen la pantalla.

És clar que entre tots dos no hi ha secrets i que Jorge està molt pendent de la seva companya de feina. Tant que no va dubtar a lloar la seva professionalitat just quan Laura Moure estava passant un moment delicat de salut.

Jorge Fernández fa públic el problema de salut de l'hostessa

'La Ruleta de la Suerte' porta a Antena 3 la barbaritat de 16 anys. Temps més que suficient perquè tot l'equip se senti com una gran família. Tot i que l'hostessa es va incorporar anys després, s'ha sabut guanyar l'afecte de tothom.

Especialment de Jorge Fernández amb qui té una complicitat extraordinària. Mostra d'això va ser veure com el Míster Espanya no va dubtar a parar el concurs per dedicar unes paraules precioses a la seva companya.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández para el programa per destacar la professionalitat de la seva companya | Antena 3

Moure passava un moment complicat de salut que el presentador va revelar durant el concurs. I ho va fer per deixar constància públicament de com valora l'esforç i la professionalitat de l'hostessa.

«¿Sabeu què és professionalitat? Doncs us ho demostraré avui, perquè aquí ens veieu sempre molt contents, però no sabeu el que cadascú té», començava dient. Segons després va destapar el problema de salut de la seva companya.

Laura Moure a la Ruleta de la Suerte
Jorge Fernández revela que l'actriu pateix mal de queixal | ANTENA 3

«Doncs ella està avui força fotuda perquè té mal de queixal», revelava. «¿Sabeu què és un mal de queixal veritat? Que per aquí t'agafa tot això», indicava Fernández assenyalant com n'és de molesta aquesta malaltia.

El presentador no ha volgut perdre l'oportunitat de posar en valor l'esforç que estava fent la seva companya durant el concurs. Va lloar que es mostrés «com si no passés res», malgrat l'amarg moment que estava travessant. «Doncs està com si no passés res, amb un somriure, i està feta pols», recalcava.

Jorge Fernández sobre la malaltia de la seva companya: «Em venia de gust dir-ho»

Qui hagi patit un mal de queixal pot fer-se una idea de com de dolorós i terrible resulta. Es tracta d'un dolor punxant que pot arribar fins al cap i que paralitza completament qui el pateix.

És per això que Jorge Fernández va voler compartir amb el públic i els espectadors la fortalesa de la seva companya. «Hauria d'estar a casa i és aquí, treballant de valent com una professional», va reiterar el basc arrencant una ovació entre els presents.

Laura Moure al plató de la Ruleta de la Suerte
Laura va agrair les paraules de Jorge | ANTENA 3

Per part seva, ella es va mostrar agraïda per les paraules del model. «Gràcies, home. Gràcies. Moltes gràcies, compi, t'ho agraeixo molt», responia molt emocionada. «Em venia de gust dir-ho. Ja saps que aquí dic el que vull, bàsicament», li va contestar Jorge.

«És veritat perquè estàs molt fotuda des d'ahir, ho sé», va continuar dient el presentador. «Estic força fotuda», va acabar donant-li la raó l'hostessa sobre el seu mal de queixal. «I està amb un somriure que no pot somriure gairebé, ho té permanent», va explicar Fernández tornant a lloar la seva companya.

Jorge Fernández i Laura Moure, l'hostessa de 'La Ruleta de la Sort'
Jorge Fernández i Laura Moure comparteixen programa des del 2015 | Atresmedia

Moure va assenyalar exactament la zona de la cara que li feia mal i el presentador va fer broma sobre això. «Alicates i arreglat, ¿oi? Jo és que més bèstia no puc ser», va concloure ell per treure ferro a l'assumpte.

Segons després, el presentador va donar pas a la prova següent demostrant la bona relació que manté amb ella. L'hostessa va congeniar des del primer moment amb el basc fent que l'absència de Paloma Gómez es notés molt menys.

▶️ Jorge Fernández revela los problemas que le ha causado su enfermedad

Va arribar a la ruleta el 2015 i des de llavors el seu lloc al concurs s'ha consolidat gràcies a la seva professionalitat. Un fet que va quedar més que demostrat gràcies a la confessió inesperada de Jorge Fernández.