Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Jorge Javier ataca una presentadora de Telecinco després de parlar de Rocío Carrasco

El presentador carrega contra la seva companya per les seves paraules en defensar Alessandro Lequio

'El programa de Ana Rosa' s'ha convertit en l'escenari per excel·lència on continuar qüestionant el testimoniatge de Rocío Carrasco. La majoria dels col·laboradors del programa dels matins de Telecinco continuen posant en dubte el que s'està explicant en el documental, i sobretot es mostren molt crítics amb l'actitud de la filla de Rocío Jurado respecte al distanciament amb els seus fills.

La discrepància d'opinions entre els rostres de Mediaset ha provocat que Jorge Javier digués 'prou' després de l'entrevista que Rocío Carrasco va concedir dimecres passat 21 d'abril. Les declaracions que Patricia Pardo, copresentadora de 'El programa de Ana Rosa', li va dedicar a la filla de Rocío Jurado han estat molt criticades pel presentador de 'Sálvame', fart que la hi continuï atacant, i ha mostrat el seu empipament públicament.

Pardo, sobre Rocío Carrasco: «Es va veure fins a quin punt està malalta»

Rocío Carrasco es va defensar de les crítiques abocades per Alessandro Lequio fent al·lusió a la proximitat que l'italià té amb Antonio David Flores amb una frase demolidora: «Gos no menja gos. A parer meu, s'assembla molt a aquest 'ésser'» va expressar Rocío comparant a tots dos col·laboradors. L'ex d'Ana Obregón va recollir les seves paraules i va assegurar que «mai he estat denunciat per maltractament i no he estat condemnat per maltractament».

Va ser llavors quan Patricia Pardo va sortir en defensa del seu company assenyalant que, durant l'entrevista a Rocío Carrasco, «es va veure fins a quin punt està malalta». Mentre Lequio continuava qüestionant l'actitud de Rocío respecte als seus fills, Pardo va continuar posicionant-se al costat de l'italià: «No em semblen bé les acusacions que va fer. Ella té les seves raons i potser Alessandro té les seves per a valorar d'una altra manera que una dona que té a la seva mà les capacitats per a reunir-se amb la seva filla no ho faci».

«No em sembla just que des del punt de vista de ser una persona malalta —que jo la considero víctima de violència de gènere— ataqui d'aquesta manera a alguns companys. El fet de ser una persona malalta no et dona la potestat ni la carta blanca per a insultar a companys o perquè hi hagi aquesta espècie d'atmosfera de veto general o aquest ambient tan hostil. A veure qui és el valent que diu alguna cosa en aquest país que li porti la contrària» insistia la periodista.

A més, Patricia Pardo també va sortir en defensa d'Antonio Rossi i María Patiño, dos dels periodistes que més crítics s'han mostrat amb Rocío Carrasco i que també han qüestionat el seu testimoniatge: «Lloo la valentia de companys d'aquesta casa per la seva objectivitat i rigor» opinava Pardo en el que semblava un dard a aquells col·laboradors de 'Sálvame' que ara es posicionen al costat de Rocío Carrasco.

Jorge Javier carrega contra Patricia Pardo

Les reaccions a les paraules de la co-presentadora de 'El programa de Ana Rosa' no han trigat a produir-se. Jorge Javier Vázquez recollia les crítiques abocades en l'espai matinal de Telecinco i no dubtava a treure la cara per Rocío Carrasco. No és la primera vegada que ho fa, però en aquesta ocasió el català es mostra fart de les contínues desqualificacions cap a la filla de Rocío Jurado.

«Tens raó, Patrícia. Rocío Carrasco hauria d'aguantar en silenci, totes les hòsties que li propina cada matí Alessandro Lequio. És a dir, Rocío: calladeta estàs més bufona» publicava Jorge Javier en el seu compte oficial de Twitter per a minuts després afegir: «La coma darrere de 'silenci' sobra. Com algunes opinions» va sentenciar, deixant clar que existeix un duríssim enfrontament entre els pesos pesants de Mediaset.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.