Jorge Javier podria ser el concursant tapat de 'Supervivientes'

El presentador està desaparegut públicament des de fa setmanes i això suscita rumors

Poc més de 24 hores són les que queden perquè comenci 'Supervivientes 2021'. Una edició que, abans de començar, ja és la més odiada i polèmica perquè la seva productora ha rebut un burofax d'Alfonso Merlos perquè no se li esmenti en el 'reality'. Un fet aquest molt difícil si tenim en compte que dues de les participants són les seves ex: Marta López i Alexia Rivas. No obstant això, en aquestes hores prèvies a l'inici del format, hi ha un rumor que està fent cremar les xarxes socials. I no és altre que Jorge Javier Vázquez podria ser el concursant 'tapat' del programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La bomba: un concursant inesperat?

Els espectadors habituals del 'reality' estan molt enfadats amb Telecinco i amb la productora de 'Supervivientes', ja que el programa compta amb una llista de concursants sense cap atractiu ni interès. Aquest any, sembla, no hi ha cap famós 'estrella' que pugui convertir-se en el gran protagonista del programa, la qual cosa ha molestat enormement al públic que s'ha referit al càsting com a «ridícul» o «pèssim». Malgrat això, potser el format té guardat un 'as sota la màniga', el qual podria ser la possibilitat de comptar amb un participant inesperat.

Sorgeixen els rumors

Són diverses les raons que han fet que comencin a sorgir els rumors sobre que Jorge Javier Vázquez podria ser concursant aquest any. La primera que ha despertat les enraonies és que aquest fa setmanes que està desaparegut de la televisió, ja que des que va presentar el primer lliurament de la sèrie-documental de Rocío Carrasco no s'ha tornat a saber res d'ell.

Es creia que podria estar gaudint d'unes vacances abans que comenci el 'reality', però, cada vegada s'ha anat descartant més aquesta possibilitat, ja que també s'ha 'evaporat' de les xarxes socials. I, el segon motiu, que ha fet propiciar els rumors de la participació de Jorge, és que Lara Álvarez ha revelat en la presentació davant els mitjans del programa que «hi haurà una bomba només començar».

Dues raons més per creure en la participació de Vázquez

De la mateixa manera, no podem passar per alt dues altres situacions que han propiciat que creixin les enraonies. D'una banda, hi ha el fet que la revista 'Semana' ha filtrat que passaria pel 'reality' algú molt especial: «un home la projecció professional està molt associada al món del cor. Molt, potser més que ningú». Una informació que ha fet pensar en Jorge Javier Vázquez i és que, a la fi i all cap, està al capdavant de dos dels programes de cor més importants: 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe'.

D'altra banda, tampoc podem oblidar-nos del fet que la cadena ha emès una 'promo' molt singular de l'estrena de 'Supervivientes'. I és que en ella es destaca el retorn de Carlos Sobera com a presentador del 'reality' i, per això, hi ha qui ha vist en aquesta dada el fet que serà ell qui presenti la gala demà, dijous. I tot perquè Jorge Javier estarà a Hondures.

Poques hores per sortir de dubtes

Demà dijous, a les 22 hores, serà quan comenci la nova edició de 'Supervivientes' i, per tant, en aquest moment sortirem de dubtes sobre si el presentador serà concursant o no. Això sí, possiblement de ser cert, potser no es converteix en participant com a tal sinó que simplement es tiri de l'helicòpter i passi uns dies amb els veritables integrants del 'reality' aquest any.

No obstant això, mentre aquesta estrena arriba, les xarxes socials no deixen de comentar el possible fitxatge de Jorge Javier Vázquez i és que, com no podria ser d'altra manera, hi ha opinions de tota mena, com ho demostren aquests missatges:

  • «Com sigui veritat, un altre programa que no veuré. No suporto la seva actitud prepotent. Li agrada fer mal a tothom».
  • «Segur que Jorge Javier serà la bomba d'aquesta edició».
  • «Es tirarà de l'helicòpter i tornarà per a la següent gala».
  • «No en tenim prou amb la pandèmia, que ara també haurem de veure a Jorge Javier Vázquez en banyador?».

Comentaris

envia el comentari