Jorge Javier Vázquez presentant 'Supervivientes'

Demanen l'acomiadament de Jorge Javier pel que ha fet al plató de 'Supervivientes'

Un gest que va fer el presentador a 'Supervivientes' va ofendre a molts espectadors

Ahir a la nit es va emetre una nova gala de 'Supervivientes', i la mateixa ens va deixar moments molt interessants protagonitzats pels concursants. Ens estem referint a la primera expulsió de l'edició, que va suposar la marxa d'Antonio Canales, o al conflicte entre Olga Moreno i Tom Brusse. Això sense oblidar que Palito va ser enviada a Playa Destierro al costat de Lola.

No obstant això, l'instant que va donar i està donant més que parlar va ser un protagonitzat pel presentador (Jorge Javier Vázquez). En concret, va succeir en el comiat de la gala i és que va optar per 'fer un calb' davant la perplexitat de presents i espectadors.

Una acció que ha causat un gran malestar en part de l'audiència, que fins i tot està demanant a les xarxes el seu acomiadament.

L'origen 'del calb'

Durant els últims dies, Antonio Canales va donar a conèixer que tenia un problema. En concret, que se li havien trencat els calçotets i necessitava uns nous perquè així no podia estar.

El programa va preguntar al públic si estava d'acord a donar-li a aquest concursant roba interior, i la resposta va ser afirmativa. D'aquí ve que ahir a la nit se li fes entrega d'uns nous calçotets.

El 'bailaor' va rebre encantat el regal. Tan content estava per això que no va dubtar a canviar-se'ls en directe i davant l'audiència. D'aquí ve que els espectadors li veiessin clarament el cul. Una situació que va provocar l'enrogiment de la seva companya de Playa Destierro (Lola), que va intentar tapar-ho. I tot mentre Jorge Javier no podia evitar riure fortament davant la situació.

Vázquez imita al concursant

En la recta final de la gala, la presentadora des d'Hondures, Lara Álvarez, li va fer una petició sorprenent a Jorge Javier: «Que em facis 'un Canales', si us plau, per a acomiadar-nos».

Davant aquestes paraules, el català va respondre: «Què és 'un Canales'?... Ah! Què t'ensenyi el cul?». Tot seguit va afegir: «Jo no tinc cap problema. Si voleu ho faig».

Tant és així que no s'ho va pensar dues vegades i va començar a abaixar-se els pantalons, mentre la seva companya li animava a això: «Endavant, està tota Espanya i tot l'equip pendent».

D'aquesta manera va ser com Vázquez va mostrar el seu cul a tots els espectadors. I està tan encantat d'aquest que fins i tot es va atrevir a pujar-se la camisa i l'americana perquè se li pogués veure bé. Una acció que va fer que Lara exposés entre riures: «De debò? Quin comiat més bonic aquest! Jorge, si és que t'haig d'estimar».

Unes paraules aquestes després de les quals ell va arrencar a riure a riallades.

L'empipament de part de l'audiència

El gest de Jorge Javier Vázquez de 'fer un calb' o 'un Canales' no ha agradat a part de l'audiència de 'Supervivientes'. Tant és així que des de llavors són molts els comentaris d'espectadors en contra del succeït que han inundat i continuen inundant les xarxes socials. Per a alguns el que ha fet el presentador és una falta de respecte i de vergonya, per la qual cosa fins i tot alguns han demanat el seu acomiadament.

Bona mostra d'aquestes opinions són comentaris com ara aquests:

  • «Jorge Javier ets una merda tan gran com una catedral».
  • «El cul de Torrebruno sobrava».
  • «És un tipus penós, es creu graciós. Va ser molt desagradable francament».
  • «Jorge Javier Vázquez hauria d'anar-se'n ja de Telecinco després del vist ahir en el plató».
  • «A Jorge Javier el tenia per una persona culta i enginyosa, però últimament està molt 'cuñao' i molt catet. I ja el súmmum de la decepció és veure que ha perdut fins a l'originalitat. Ahir va ensenyar el cul i, a més, creu que el té bonic».
  • «Com no era bastant el cul de Canales, ara també el de Jorge Javier».
  • «Me n'he anat a vomitar veient el cul de Jorge Javier Vázquez, cada vegada més decadent. No hi ha dret a maltractar així a l'audiència».

No obstant això, no podem negar que no tots els espectadors de 'Supervivientes' es van enfadar amb el gest del presentador. Així, va haver-hi els qui s'ho van prendre amb humor i van decidir manifestar-ho amb missatges a Twitter com aquests:

  • «Quin fart de riure amb Jorge i aquest comiat! Jajajaja. Ja veuràs demà els diaris carques».
  • «He quedat muda... El cul de Jorge Javier Vázquez no està malament per a l'edat que té».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.