YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla protagonitzen una baralla als passadissos de Telecinco

Els col·laboradors han presenciat una tensa trobada entre els dos presentadors de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
Els col·laboradors han presenciat una tensa trobada entre els dos presentadors de 'Sálvame' | Catalunya Diari
 

És un secret a veus que molts dels presentadors de 'Sálvame' no tenen entre ells una bona relació. La presentació del programa és un pastís a repartir entre moltes persones i això de vegades genera discussions, gelosia i enveges que s'han evidenciat fins i tot en directe. D'aquest pastís en formen part principalment Jorge Javier Vázquez, Paz Padilla i Carlota Corredera, aquestes dues últimes sempre a costa que el presentador principal s'absenti per poder saltar a primer pla i augmentar la presència que tenen en el programa de les tardes de Telecinco.

Aquest dimarts, gràcies a una coincidència, hem pogut veure una esbroncada entre dos d'ells. Paz Padilla es trobava presentant el programa i Jorge Javier estava a les instal·lacions de Mediaset preparant l'enregistrament d'un especial de 'La casa fuerte'. En un moment donat, el programa ha connectat amb els passadissos i s'ha propiciat una conversa entre tots dos, que ha acabat de la pitjor de les maneres.

El presentador ha advertit Antonio David Flores que aquesta setmana l'atacaria al seu bloc de la revista 'Lecturas. Davant d'això, la presentadora ha advertit Vázquez que algun dia tots aquests enemics que es busca i als quals ataca constantment se li girarien en contra i que les conseqüències no seran gens bones per a ell.

Per la seva banda, el presentador ha dit que això és impossible perquè ell sempre està a dalt. La còmica, lluny d'abandonar aquesta acalorada conversa, ha insistit dient que tota aquesta gent amb la qual es creua pujant, serà amb els qui haurà de conviure quan baixi. A més, ho ha suplementat amb l'expressió que tot el que puja baixa, una opinió que no ha agradat a Vázquez, que ha acabat dinamitant de nou a la seva companya.

Jorge Javier, contra les filosofies de Paz

Des que la presentadora va perdre el seu marit i la seva mare, ha optat per un seguit de filosofies que consisteixen en no tenir por de la mort i en convertir aquest terror en una opció. La còmica defensa que morir és llei de vida i que tots hauríem d'estar preparats per a l'arribada del final. A això va lligat el fet que la presentadora no deixi d'enviar missatges filosòfics en directe als seus companys i avui li ha tocat a Jorge Javier, que no ha deixat passar les lliçons de la seva companya i ha acabat dient-li que estava cansat dels seus mítings.

El català s'ha adonat ràpidament que la seva companya estava intentant donar-li una d'aquestes lliçons i per això li ha dit que estava cansat de la seva filosofia barata i que ell creia en coses una mica més sòlides. Aquest comentari no ha agradat gens a Paz, que ha tornat a recalar sobre l'ego que té el seu company, un ego que considera que se li pot posar en contra i portar-li seriosos problemes en el futur.

Col·laboradors com Mila Ximénez o Gema López han captat molt ràpidament que alguna cosa estava passant entre els dos conductors de 'Sálvame' i, per aquest motiu, en diverses ocasions han intentat frenar aquests atacs que s'estaven propinant sense mesurar el dany que això podia fer en la imatge del programa.

Recordem que en el passat alguns dels directors i presentadors de 'Sálvame' van començar una batalla interna per culpa de les telepromocions que es graven i que creen una rivalitat entre els presents, que busquen guanyar minuts de pantalla i ingressos extra als que ja perceben pel seu treball diari al programa més vist de Telecinco . Veurem si aquesta guerra segueix en el futur o si ha estat un episodi concret a la meitat d'aquesta relació laboral que els uneix, encara que mai comparteixin plató.


Comentaris

envia el comentari