Perd els papers: Jorge Javier se n'afarta i demana un acomiadament de Telecinco

El presentador considera que la col·laboradora no es mereix el sou que guanya

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
Jorge Javier ha atacat en directe a la neboda d'Isabel Pantoja | Catalunya Diari

Tots sabem que Jorge Javier Vázquez no té pèls a la llengua i parla alt i clar sobre qualsevol tema. Tot i que el presentador presumeix de tenir bons amics dins de Mediaset i Telecinco, la veritat és que li costa molt poc criticar als seus companys quan considera que no treballen com ell voldria. Tanmateix, dilluns a la tarda el presentador va decidir atacar a Anabel Pantoja

Jorge Javier vol fer mal a la família Pantoja

Vázquez sempre ha estat un gran defensor del paper que té Anabel Pantoja a 'Sálvame', i ha defensat la feina que fa quan ha de donar la cara per la seva família, amb actituds que ni ella mateixa entén però que ha d'intentar justificar per seguir caient bé dins del seu nucli familiar. Més enllà d'això, el presentador sempre ha confessat la gràcia que li fa la jove quan no participa en el programa, que només mira l'Instagram o menja, ignorant així tot el que passa en directe durant el programa.

Ara bé, Jorge Javier ha tingut un gest molt lleig amb Isa Pantoja. La setmana passada, i coincidint amb l'estrena de la segona edició de 'La casa fuerte', Jorge Javier va voler explicar-li a Isa Pantoja tot el que ha dit el seu germà a l'entrevista que van fer-li a la revista 'Lecturas' i encara que no va arribar a aprofundir sobre aquest tema, això va molestar molt a Anabel que no va dubtar a criticar el programa. 

El presentador no va ser conscient del que estava dient Anabel a les seves xarxes durant la gala, però dissabte i mentre presentava el 'Deluxe' va dir que tenia un missatge per a la col·laboradora i que no li agradaria el que diria d'ella. Finalment, aquest missatge no va arribar i les hores van anar passant fins que el programa va esgotar el seu temps d'emissió.

El presentador no vol que Anabel Pantoja treballi a Telecinco

Ahir, Vázquez va dedicar-li unes dures paraules a Anabel Pantoja, amb les quals va voler deixar-li molt clara la seva opinió sobre el paper que està jugant en tot aquest tema. El presentador va dir que a la família Pantoja se'ls permet ser persones amb poques idees i amb certa incultura, però que això queda justificat amb el paper que tenen en els mitjans.

Segons Vázquez, això no seria suficient per a donar per bo tot el que diuen els membres de la família. Tampoc ha entès que Anabel sigui capaç de criticar els programes de Telecinco, que és l'empresa que li dona menjar. Per aquest motiu, ha dit que si Anabel tingués una mica de sentit comú, hauria de renunciar al seu treball en Mediaset, ja que el presentador creu que no es mereix cap mena d'ingrés per part de la cadena que tant de mal fa a la seva família però que alhora, li serveix per guanyar diners cada mes.

De moment, Anabel no ha contestat a Jorge Javier. A aquesta reflexió se li suma que la tertuliana té en contra a molts espectadors i que encara no li han perdonat que en una de les seves últimes intervencions per videotrucada els insultés i els intentés deixar de pocs solidaris amb ella.


Comentaris

envia el comentari