Sofia Suescun

La decisió de Jorge Javier en directe amb Sofía Suescun que la deixa tocada

La col·laboradora va defensar el seu germà atacant Estefanía, la concursant de 'La isla de las tentaciones'

Sofia Suescun continua defensant el seu germà Cristian  al plató de 'Supervivientes', tot i que això li està costant la seva imatge pública perquè cada vegada aconsegueix més enemics i rep més vituperis del públic, el mateix públic que abans l'encoratjava i l'aplaudia. El seu personatge arriba a cansar i la seva insolència, que abans tant agradava, ara s'està convertint en el seu pitjor aliat.

Prova d'això és que avui intentava defensar el penediment del seu germà i en ser qüestionat per Estefanía, Sofía  ha volgut parlar sobre la infidelitat davant de Christofer, recordant quan li va enganyar amb Rubén. Això li ha costat un gran problema, que ella, de fet, no s'esperava. 

Jorge Javier es planta

El presentador, que temps enrere era un gran defensor de la col·laboradora, l'ha esbroncada i li ha dit que estava sent injusta amb Christofer, mentre que ell simplement estava assegut, escoltant i sense ficar-se amb ningú. En aquest moment Sofía ha dit que estava cansada de les injustícies perquè a uns altres se'ls permet parlar de temes de fora del concurs i a ella no.

També et pot interessar...