Jorge Javier avisa: «No hi ha qui surti del pou en el qual cauràs»

El presentador ha analitzat els errors d'Anabel Pantoja en el seu blog de la revista 'Lecturas'

Jorge Javier Vázquez té molt bona relació amb els seus col·laboradors. Amb alguns manté una íntima amistat i, amb altres, un tracte bastant cordial fora de càmeres. Per aquest motiu, ha decidit parlar sobre Anabel Pantoja en el seu blog de la revista 'Lecturas'.

El presentador considera que la col·laboradora ha canviat d'actitud i podria cometre un greu error. Va començar a treballar a 'Sálvame' gràcies als seus cognoms, però aviat va demostrar ser un personatge amb entitat pròpia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

És cert que, el programa, només compta amb ella quan els Pantoja tenen algun problema. Encara que, també és veritat, que s'ha guanyat el seu lloc i ha aconseguit el suport de l'audiència. De fet, quan Telecinco va amenaçar en acomiadar-la, les xarxes socials es van mobilitzar perquè la cadena reconsiderés la seva decisió.

La cosina de Chabelita s'ha muntat un negoci milionari gràcies a la seva participació a 'Sálvame', i Jorge vol que gaudeixi de tot el que ha aconseguit. És una de les persones més famoses del programa, i ha fet ombra a alguns membres de la seva família. Entre d'altres, a la mateixa Isabel Pantoja.

La cantant no viu el seu millor moment professional; 'Top Star', el concurs que li havia tornat la il·lusió, ha fracassat. Així que, mentre la seva neboda triomfa a les tardes de Telecinco, ella ha hagut de tornar a Cantora, finca on resideix des de fa anys, per la porta del darrere.

Anabel sempre ha tingut un vincle molt especial amb l'artista. Així doncs, està molt afectada per tot el que està vivint: una crisi econòmica, un dur enfrontament amb el seu fill, problemes judicials, i una infinitat de desgràcies que li han fet perdre el somriure.

El líder de 'Sálvame' insisteix que, la seva col·laboradora, hauria de mantenir-se al marge de la polèmica. «Abans reia molt, i ara sempre està emprenyada. Es podria dir que, el gen Pantoja, està apoderant-se d'ella. S'enfronta a la realitat imaginant que l'univers fa tot el possible per fer-li la vida impossible», escriu a 'Vidas propias'.

Jorge Javier se'n riu d'Anabel: «personatge insegur, superb i sense talent»

La cosina de Chabelita va abandonar 'Sálvame' fa uns mesos. Però, el seu nuvi, Omar Sánchez, es va animar a participar a 'Supervivientes 2021'. Així que, no va tenir més remei que tornar a la televisió per defensar-lo. Segons va explicar a la revista 'Lecturas', això és temporal, ja que vol recuperar el seu anonimat.

Amb tot això, Vázquez li ha enviat un missatge per fer-li recapacitar: «En l'àmbit professional és una joia comptar amb un personatge així: insegur, superb, manaire i sovint orgullós. És com una continuació de la seva tieta, però sense el seu talent. És a dir, una autèntica bogeria errant amb potes».

El presentador considera que l'error de la tertuliana és ser conscient del seu poder mediàtic. «Ella ja es veu personatge, i no satèl·lit de cap familiar. Comet tots i cadascun dels errors dels personatges principiants, que es donen de cara amb la popularitat», comenta.

No obstant això, Jorge assegura sentir un gran afecte cap a Anabel. Així que, li ha donat un consell: reconduir el seu comportament i esmenar els seus errors per treure profit de la seva fama. «Tant de bo es cuidés tant per dins com ho fa per fora. Li presta més atenció a fer-se una foto que a cuidar la seva ànima. I així, no hi ha qui surti del pou en el qual cauràs», escriu Vázquez a 'Vidas propias'.


Comentaris

envia el comentari