Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez confirma una nova baixa definitiva al seu equip

El presentador ha comunicat la notícia a l'audiència

Jorge Javier Vázquez últimament ha vist que 'Sálvame', tant en la versió diària com en la 'Deluxe', ha anat perdent integrants per diferents motius. S'ha quedat sense Carlota Corredera i Jesús Manuel, entre d'altres. I ara hi ha hagut una nova baixa que ha emocionat el català: la de la reportera Rocío Durán.

Ha estat al 'Sábado Deluxe' on el presentador ha dit adeu a la jove. En ple directe, li ha dedicat unes paraules carregades de respecte professional i afecte.

Rocío Durán al plató de 'Sábado Deluxe'
Jorge Javier Vázquez ha vist com Rocío Durán ha deixat 'Sábado Deluxe' | Facebook

 

Jorge Javier Vázquez anuncia que Rocío Durán se'n va de 'Sálvame'

El badaloní ha viscut un moment molt especial a l'última entrega de 'Sábado Deluxe'. I és que ha acabat la nit dedicant uns minuts a una persona que deixava el programa i que ha estat molt important tant a l'espai com a La Fábrica de la Tele: la reportera Rocío Durán.

Així, Jorge Javier ha manifestat: «Ha posat color, llum i alegria a la redacció del programa. Estic parlant de la nostra reportera Rocío Durán. Quina peneta que se'n vagi!».

Una notícia que ha enxampat per sorpresa molts col·laboradors, com Víctor Sandova, que ha manifestat: «Però, per què?».

Tot seguit, s'ha emès un vídeo amb alguns dels millors moments que la periodista ha viscut al programa. Vídeo en què una veu en off ha dit: «Amb el somriure tan especial que la caracteritza, ha conquerit durant dos anys i mig els espectadors, el nostre públic deluxe. La nostra reportera tot terreny s'ha recorregut tots els racons de la península».

«Salvatge i indomable, la inspectora Durán s'atreveix amb tota mena de crònica. Amb un paladar molt fi i una economia emergent, però sempre divina. Les inclemències meteorològiques no són cap barrera per a la seva dicció exquisida i el seu supercabell Pantene».

I seguia dient: «A la Rocío no li agraden els comiats, però això no és un adeu, això és un t'estimem, un gràcies i un fins aviat. Trobarem a faltar les teves anècdotes, històries i aventures. Però ara no és moment de mirar enrere, ha arribat l'hora de mirar endavant».

«El millor, estimada amiga, encara ha de venir. Ets molt deluxe».

Després de veure el vídeo, la reportera no ha pogut evitar les llàgrimes. Ha trencat a plorar quan ha vist els seus companys desitjant-li el millor i mostrant-li afecte.

Jorge Javier Vázquez diu adeu a la reportera

Jorge Javier, després de l'emissió del vídeo esmentat, ha volgut donar la paraula a Durán perquè pogués dir el que volgués. «És el teu minut», ha exposat.

I ella, amb el micròfon a la mà, ha manifestat: «El meu minut serà per agrair-te a tu, Jorge Javier, que hagis sigut tan bon company. I a tots els col·laboradors, que, sigui el dia que sigui, sempre són aquí, igual que tot aquest equip. Gràcies a la direcció de l'equip, a la Patricia, al Carlos, a la Nieves, a la Maite, que ja hi era quan vaig entrar, i a La Fábrica de la Tele per totes les oportunitats».

«I, per descomptat, al meu equip, a la realització, a la producció i a la redacció, perquè són uns professionals de cap a peus. Us estimo molt. Gràcies».

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós
Jorge Javier i tot l'equip de 'Sábado Deluxe' lamenten que la reportera hagi marxat | GTRES

Un comiat que ha fet que Jorge Javier i tots els integrants del programa s'emocionessin en ple directe. Per aquest motiu, els aplaudiments s'han desbordat acomiadant Rocío, que en cap moment ha dit per què se'n va del programa.