Jorge Javier Vázquez presentando 'Gran Hermano VIP'

Jorge Javier revela la relació que ha establert amb Pedro Sánchez després de la baralla amb Belén Esteban

El presentador català també ha confessat que seguirà votant al PSOE

Ja fa unes setmanes, Jorge Javier Vázquez va protagonitzar una de les baralles més mediàtiques dels últims mesos i de les més fortes que es recorden al programa 'Sálvame'. El presentador va esclatar contra Belén Esteban per culpa de la política, un dels temes que darrerament més discussions genera al programa de Telecinco.

Encara que tots dos ja han fet les paus,  aquesta baralla ja ha fet història. L'amistat entre els dos protagonistes s'ha mantingut i sembla que perdurarà molts anys més després d'haver passat aquesta prova de foc. Encara avui, unes setmanes després encara se segueix parlant d'aquest enfrontament, ja que moltes persones han saltat en contra de Jorge Javier per mostrar els seus ideals polítics de forma tan oberta a la televisió.

Ambients crispats després del confinament

El presentador català ha estat entrevistat a RAC1 arran d'aquest succés, i ha estat allà on ha confessat diverses coses sobre aquesta topada que fins ara només sabia poca gent. El presentador creu que els ànims estan  molt crispats  i que, arran del confinament, han aflorat uns sentiments que estaven amagats, una situació que alguns partits polítics estan animant, segons ell.

El presentador ha confirmat a 'El món de RAC1' que no s'ha plantejat deixar la tele. A Jorge Javier Vázquez li sembla normal que pugui explicar obertament a qui vota. A més, està feliç amb el govern de coalició PSOE - Unides Podem. «Si hagués eleccions els votaria», ha assegurat en directe a RAC1.

La relació entre Jorge Javier i Pedro Sánchez

La confessió més sorprenent ha estat quan el presentador català ha afirmat que una vegada va passar la baralla amb Belén Esteban, Pedro Sánchez es va posar en contacte amb ell. Tots dos van parlar via missatges. Jorge Javier també ha dit que no coneix personalment el president de govern espanyol.

Està clar que el presentador és molt afí al PSOE , i ho ha deixat ben clar. De moment seguirà votant a Sánchez. Durant l'entrevista, el nascut a Badalona creu que cadascú ha d'expressar lliurement la seva ideologia política, i considera que no és just que es jutgi les persones en funció del partit que voten.

Abans d'acabar, també ha volgut comentar que el setembre vinent estrenarà una nova obra de teatre que porta per títol 'Desmontando Séneca'. Jorge Javier té moltes ganes de tornar a el teatre, ja que per a ell és la seva veritable passió.