Primer pla de Jorge Javier Vázquez

El català Jorge Javier, obligat a aturar 'Sálvame' en directe gairebé entre llàgrimes

Jorge Javier Vázquez no ha pogut evitar emocionar-se en ple directe

Jorge Javier Vázquez va viure aquest dimecres un dels moments més emotius dels últims anys a la televisió. El presentador, que ha passat per tota mena de situacions emotives en els 13 anys que ha presentat a Telecinco, s'emocionava en plena 'Sálvame Fashion Week'.

I és que, en un moment donat, el format li ha donat un merescut homenatge a Mila Ximénez. Cal recordar que en aquesta tercera edició de la 'Sálvame Fashion Week' les dues dissenyadores principals de l'esdeveniment eren Ágatha Ruiz de la Prada i Ana María Aldón.

La primera va ser la dissenyadora que va vestir durant molts anys Mila Ximénez quan la sevillana treballava a les tardes a 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez s'emociona en recordar la seva gran amiga

Tal com va confessar durant la desfilada d'ahir la mateixa Àgatha, ella estava encantada que Mila lluís els seus dissenys. Així, alguns col·laboradors de 'Sálvame' van desfilar la nit passada amb diversos vestits idèntics als quals ella es posava quan treballava al programa.

Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez fa un homenatge a la seva estimada Mila Ximénez | GTRES

Ágatha ha volgut rendir un homenatge a la seva amiga i als 13 anys de periple al programa presentat per Jorge Javier Vázquez. «Sense la col·lecció càpsula d'Àgatha la gala no tindria sentit. Sempre ha estat present des de la primera, és la nostra creadora talismà», ha dit Jorge Javier.

I és que la famosa dissenyadora ha presentat la col·lecció 'Ágatha love Sálvame'. I l'ha dut a terme en una gran pantalla on es veien algunes imatges de l'andalusa amb alguns dels seus vestits de la firma més icònics.

El sentit homenatge que obliga a parar 'Sálvame'

«Mila, allà on siguis, això va per tu», li ha dedicat Jorge Javier. Per tancar la desfilada d'Àgatha, Terelu Campos i María Patiño han desfilat amb els vestits de l'andalusa i ho han fet amb tota la força que tenia la col·laboradora. Una imatge per al record, ja que totes dues van estar anys gairebé sense relació i es van amigar gràcies al record de Mila.

María Patiño y Terelu
María Patiño i Terelu Campos desfilen amb els vestits en homenatge a Mila | MEDIASET

«Qui m'havia de dir que aquest programa seria tan important a la meva vida. Com ens estem recordant de la nostra amiga i que bé portava els meus vestits. M'heu convençut, us estimo», ha dit Ágatha Ruiz de la Prada plena d'emoció .

«Fa tota la setmana que ens enrecordem de la mateixa persona», ha contestat Jorge Javier. Tot seguit, Àgatha s'ha trencat com mai. «Tot el que es posava Mila s'esgotava», ha assegurat sense poder articular cap paraula.

Ágatha Ruiz de la Prada i Jorge Javier Vázquez
Ágatha Ruiz de la Prada i Jorge Javier Vázquez | MEDIASET

Jorge Javier ha volgut calmar-la i ha volgut agrair-li tot el que ha fet en record de Mila. «T'agraeixo tant l'afecte amb què sempre parles de Mila... T'ho agraeixo moltíssim de veritat».

▶️ Chelo García Cortés estalla al salir del hospital tras romperse el brazo en directo

Èxit d'audiència del format de Telecinco

Com a curiosa anècdota, més enllà de l'homenatge a Mila, és que a la desfilada d'Àgatha també hi han participat dos models a distància. Parlem d'Anabel Pantoja i Kiko Matamoros, que des d'Hondures han lluït amb molta dignitat dues peces que els han fet arribar fins als Cayos Cochinos.

Cal ressenyar que la 'Sálvame Fashion Week' ha estat un èxit d'audiències, marcant un 17,1% de share i més de 1.852.000 espectadors de mitjana. La victòria de María Patiño, que ha estat considerada com la millor model, ha estat el colofó de la nit. Així, les excel·lents dades d'audiència han provocat que el format de La Fábrica de la Tele liderés a la franja fins al final de l'espai.