Primer pla Alba Carrillo plorant

Alba Carrillo rep el missatge que més temia i decideix marxar per no patir

La model vol començar una nova vida

Alba Carrillo ha pres una decisió que ningú esperava: vol deixar la televisió, marxar per començar una aventura diferent. El 2019 va començar a estudiar criminologia i des de llavors sap que el seu futur és lluny de la petita pantalla. La situació ha empitjorat aquests últims mesos, perquè s'ha enemistat amb Jorge Javier Vázquez i ha rebut un missatge bastant dolorós.

La model ha tingut problemes amb el presentador des que van coincidir en un concurs i es va enfrontar perquè no tenien la mateixa opinió. Ella defensava la seva mare, Lucía Pariente, i Jorge Javier exercia de conductor, però no van arribar a un acord. Pariente va declarar la guerra a Vázquez, i aquest atreviment va suposar el principi de la fi per a la seva filla.

Alba Carrillo i Jorge Javier
Alba Carrillo ha tingut problemes amb el presentador més important de Telecinco | Catalunya Diari

Alba es va quedar sense paraules quan Jorge Javier li va enviar un missatge des de 'Sálvame'. Unes paraules que segueixen generant molta polèmica. «T'ho demano de tot cor.  No t'exigeixo res, només si et sembla bé fer-ho: no m'anomenis mai, imagina't que m'he mort». Aquestes declaracions van incomodar la col·laboradora de 'Ya es mediodía', que ha pres una decisió.

Està cansada d'analitzar la crònica social i vol evolucionar, per això vol pujar a la secció de successos. Està formant-se per a cridar l'atenció dels directors del programa i en un futur té pensat deixar la televisió per començar una nova vida. És una dona intel·ligent i molt preparada. De fet, té una carrera universitària.

Carrillo fa temps que està allunyada dels mitjans, i recentment ha explicat per què. I és que volia deixar clar que té noves metes professionals. «Tot això ho estic fent amb un objectiu, que és pujar a la taula de gent gran. Vull que em donin l'oportunitat de parlar de successos, perquè els meus futurs projectes són la maternitat i opositar per a ser policia judicial».

Alba Carrillo defensa la seva família

Alba és conscient que Jorge Javier té molt de poder a Telecinco, però no deixarà que ni ell ni ningú perjudiqui la seva família. El presentador ha explicat que Lucía Pariente l'ha denunciat, tot i que no n'ha explicat els motius. La model no ha fet res per a evitar la tragèdia, ja que considera que la seva mare té prou arguments per estar molesta.

Alba Carrillo vol tenir un altre fill
Alba Carrillo dona suport incondicional a la seva mare, Lucía Pariente | GTRES

Segons el presentador de 'Sálvame', Carrillo aprofita qualsevol circumstància per atacar-lo, cosa que no fa cap bé a ningú. «T'ho dic amb el millor dels somriures: per a tu, com si m'hagués mort», li va advertir el català. Ella no li ha respost, perquè no vol entrar en aquest conflicte. Només vol centrar-se en els estudis i protegir-se dels seus rivals.

L'ex de Feliciano López sap per què s'ha originat el conflicte: Jorge no suporta que Lucía Pariente li hagi buscat un problema legal. «Per a mi ja és prou humiliant haver-te de veure a 'Ya es mediodía' sabent que la teva mare m'ha posat una demanda. He d'anar a judici quan a Zeppelin TV us heu comportat de manera tan ingrata i tan malament», ha explicat el comunicador.

Alba Carrillo confessa que l'esperen mesos complicats

Alba és una col·laboradora entregada, i sempre que treballa en un programa dona el millor d'ella mateixa. Recentment, ha confessat que l'estiu li genera moltes inseguretats perquè té certs complexos amb el  físic. S'esforça molt per a tenir un cos perfecte, però no aconsegueix eliminar alguns detalls que la fan sentir malament.

Sonsoles Ónega, presentadora de 'Ya es mediodía', s'ha sorprès en sentir aquestes declaracions. Pensava que Carrillo era una dona confiada i no pensava que tingués tanta por. Els espectadors han aplaudit que hagi donat visibilitat als cossos reals.