Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier Vázquez posa fi a la guerra amb la famosa que el volia fulminar

El presentador de 'Sálvame' ha silenciat el plató després del que ha dit sobre la seva pitjor enemiga

Jorge Javier Vázquez vol signar la pau amb una de les seves arxienemigues del món del cor. Parlem de la periodista Isabel Gemio, que sempre ha sigut molt crítica amb el presentador de Badalona.

Ahir, però, tot va canviar. I és que el comunicador ha estès la mà, d'una vegada per totes, a Isabel Gemio. El plató de 'Sálvame' es va quedar sense paraules davant del que el presentador va dir sobre Isabel.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
Jorge Javier Vázquez va deixar tothom sorprès després del que va dir d'Isabel Gemio | Telecinco

Ahir, al programa de les tardes de Telecinco es va comentar que Fabiola Martínez està molt indignada per un comentari  que Isabel Gemio va fer sobre ella en un photocall.

Aquesta notícia va fer saltar els ressorts del presentador de l'espai, i l'audiència no donava crèdit de com va criticar la model en directe. El comunicador va ser molt clar pel que fa a la indignació de Fabiola, ja que considera que no n'hi ha per tant.

Jorge Javier Vázquez esclata contra Fabiola Martínez i acaba estenent la mà a Isabel Gemio

Tot venia a col·lació de les paraules de Gemio sobre l'ex de Bertín Osborne. «Fabiola està guapíssima. Crec que és possible que torni a estar enamorada», va dir fa uns dies a uns reporters que van parlar amb ella.

La veneçolana va respondre a la periodista amb una publicació a Instagram. «De tota l'entrevista, aquest és el titular? Ho sento, Isabel, però ho he de desmentir. No puc permetre que es menteixi descaradament només per aconseguir visibilitat», va escriure Fabiola.

«Tothom sap quina relació he tingut amb Isabel al llarg dels anys, però crec que a Fabiola se li ha anat l'olla amb aquest tema. El que la Gemio va dir és una xorrada. Estava en un photocall amb els reporters i va respondre això, res més».

Muntatge amb les cares de Fabiola i Isabel Gemio
El comentari de Fabiola Martínez ha provocat que Jorge Javier es posicioni a favor de la seva gran enemiga, Isabel Gemio | La Noticia Digital

«Em sembla fatal que Fabiola s'hagi empipat tant», va seguir dient. «Isabel era allà, la van enxampar i ja està. Això em cansa molt. No tot és masclisme».

Després de criticar la model, Jorge Javier va parlar de qui ha sigut la seva arxienemiga televisiva durant diverses dècades, Isabel Gemio. I ho va fer d'una manera molt conciliadora, cosa que va sorprendre molts seguidors de 'Sálvame'.

«Sé que no em pot ni veure, però a mi ella em produeix tendresa»

«He xocat més d'una vegada amb Isabel Gemio, i sé que no em pot ni veure, però a mi ella em produeix tendresa, perquè va ser la segona  persona a qui vaig entrevistar quan vaig començar a treballar a la televisió. És una senyora que té moltíssims anys de trajectòria, i li agafes carinyo», va confessar Jorge Javier en ple directe.

«I trobo que és guapíssima», va afegir.

«Vull fer les paus amb Isabel Gemio»

Finalment, Jorge Javier Vázquez es va adreçar al director de 'Sálvame, Alberto Díaz, per a demanar-li una cosa que feia temps que volia fer. «Vull fer les paus amb Isabel Gemio. Les contradiccions que tinc, necessito confrontar-les amb ella cara a cara», afirmava el català.

Isabel Gemio en pla mig vestida de vermell i somrient
Jorge Javier vol segellar la pau amb Isabel Gemio | GTRES

"Fora de càmeres me l'he trobat diversos cops, i sempre és encantadora», va confessar Kike Calleja. D'aquesta manera, va posar amb safata a Jorge Javier la possibilitat que Isabel i ell s'acabin reconciliant.