Jorge Javier Vázquez revela en directe l'última hora sobre Mila Ximénez

El presentador assegura que Mila Ximénez es troba millor i que, per tant, podria tornar a la televisió

La vida de Mila Ximénez ha fet un gir de 180 graus; des que va anar d'urgències al metge per una molèstia lumbar i van diagnosticar-li el càncer de pulmó, la col·laboradora viu en una lluita constant. Afortunadament, compta amb el suport de tots els seus amics i familiars, que s'han bolcat amb ella i no deixen que estigui sola.

Tot i això, el tractament contra el càncer no ha donat bons resultats i Mila s'ha negat a rebre un tractament més agressiu. De fet, en el seu moment va afirmar que «els setanta és una edat molt elegant per morir» i que, per tant, no està disposada a viure amb dolor. Arran de la quimioteràpia, que debilita el sistema immunitari, Mila no té forces i prefereix gaudir d'una «vida més curta, però amb més vida». 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mile Ximénez pateix una recaiguda

Ara bé, la seva filla, Alba Santana, ha fet tot el possible perquè Mila continuï amb el tractament. Mare i filla tenen un vincle molt especial, i la col·laboradora sempre té molt present el que diu la seva filla. Per aquest motiu, Mila Ximénez ha accedit a continuar amb el tractament, però les seqüeles han estat terribles.

La col·laboradora s'ha vist obligada a desaparèixer de la televisió durant un temps. «Vindré a treballar quan pugui», va comentar abans de deixar els platós. Segons va informar la revista 'Semana', tot semblava anar bé fins que va patir una recaiguda i va haver d'ingressar a l'hospital. Tots els companys, amics i familiars de Mila han estat al seu costat: Belén Esteban, Terelu Campos, David Valldeperas, i Jorge Javier Vázquez. De fet, el presentador ha estat l'encarregat de donar noves notícies sobre el seu estat de salut. 

Jorge té molt bona relació amb Mila Ximénez i fins i tot han compartit viatges, sopars i confidències. Per aquest motiu, el presentador està molt preocupat per la seva companya i també està patint pel seu estat de salut.

El públic no s'oblida de la col·laboradora

Mila Ximénez és una de les cares més conegudes de Telecinco. Ha participat en alguns dels concursos més emblemàtics de la cadena, com 'Supervivientes' i 'GH VIP', i  a més, col·labora a 'Sálvame' des de 2009. No obstant això, en tot aquest temps, no ha aconseguit guanyar-se l'afecte del públic. 

La col·laboradora ha protagonitzat enfrontaments amb tots els seus companys, fins i tot amb Kiko Matamoros, que és un dels seus millors amics. Mila no es talla ni un pèl i és capaç de dir tot el que pensa, per això l'audiència ha condemnat la seva actitud en més d'una ocasió. 

Tot i això, des que va anunciar que pateix un càncer de pulmó, gran part dels espectadors han volgut enviar-li missatges de suport a través de les xarxes socials. Per aquest motiu, les declaracions de Jorge Javier han generat un gran enrenou. «Aquest cap de setmana he parlat amb ella i està estupenda», ha revelat el presentador. 

Així doncs, es rumoreja que Mila podria tornar ben aviat a la televisió. «Tornar significa que estic bé. No tornar vol dir que no em puc moure del llit», va confessar la col·laboradora abans de marxar.

María Patiño ha estat una de les últimes persones en visitar-la. La periodista té una amistat molt especial amb Mila, i va prometre estar al seu costat sempre que ho necessités. És més, María va sincerar-se amb l'audiència i va reconèixer que no s'havia preocupat per Mila. Segons va explicar, aquesta malaltia li feia molt respecte, i no va saber com afrontar-ho, però va prometre que no tornaria a cometre el mateix error.


Comentaris

envia el comentari