José Antonio Avilés denuncia 2 companys de Telecinco: «Ens veiem als jutjats»

El col·laborador respon a les dures crítiques que ha rebut en l'última setmana

José Antonio Avilés a 'Viva la vida'
José Antonio Avilés denuncia 2 companys de Telecinco: «Ens veiem als jutjats» | Telecinco

José Antonio Avilés és un dels col·laboradors televisius que més protagonisme ha tingut en aquests últims mesos, en bona part per la seva participació a 'Supervivientes 2020' però també per totes les polèmiques que s'han revelat sobre la seva tasca com a periodista, amb mentides i estafes que han afectat fins i tot la imatge de 'Viva la vida', el programa on habitualment treballa.

Aquesta setmana s'ha viscut l'últim episodi polèmic protagonitzat per Avilés, però en aquesta ocasió ha estat a 'Sálvame' on han destapat una altra de les estafes que, presumptament, hauria dut a terme el cordovès. El col·laborador, però, no ha volgut quedar-se callat davant dels atacs dels seus companys de cadena i ha decidit prendre mesures contra ells i els ha amenaçat de portar-los davant la justícia.

María Patiño i Miguel Frigenti són les dues persones del citat programa de Telecinco que han arremès contra José Antonio Avilés. Així, el segon ha ressaltat la capacitat per a mentir que té el col·laborador de 'viva la Vida', però la més dura ha estat la presentadora de 'Socialité'.

En concret, María Patiño ha exposat que «si volen portar a una persona per a riure d'ella a la tele, m'és igual. Cada programa té la seva direcció i els seus continguts. L'espectador no és ximple. A mi em produeix molt rebuig aquest noi, però hi haurà gent que es diverteixi amb ell». És més, la gallega ha afegit: «El que m'ofèn és que continuï estafant la gent i li continuï fent promeses que després no compleix. Aquí és on ja està el fre de la pel·lícula. És una persona que es continua aprofitant dels altres fent ús del fet que treballa en una plataforma pública. I això és el que em sembla perillós i delicat».

Avilés, contra María Patiño i Miguel Frigenti

Davant d'aquestes paraules, Avilés no ha volgut quedar-se callat i a 'Viva la vida' va respondre de forma molt contundent i, com és habitual en ell, «sense pèls a la llengua». En concret, a Patiño no ha dubtat a dir-li: «Jo creo rebuig, i tu repugnància. Si tan professional ets i tanta classe de moralitat dones, predica amb això. No ataquis els teus companys com els ataques quan estan febles. No participis a humiliar a la gent com ho fas (…) On tu guanyes és en l'aplaudiment fàcil». 

En aquest punt és on el cordovès ha deixat caure que es pot estar plantejant prendre mesures legals contra la periodista: «Has tocat la meva mare, la meva família. Només et diré una cosa: tot està transcrit. Tinc cinc anys de termini i només hem ocupat tres mesos. En cinc ens podem veure les cares i no serem ni tu ni jo els qui jutgem, sinó el jutge en el jutjat».

Però aquí no ha acabat la intervenció de José Antonio Avilés. En aquest moment s'ha dirigit a Frigenti per a dir-li: «Miguel, estàs en el jutjat ja demandat per anomenar-me malalt mental (…) Jo no he marxat de cap programa parlant de temes que no s'han de parlar i tu vas sortir per la porta de darrere del [programa] dels matins». Per a finalitzar, el col·laborador de 'Viva la vida' també ha tingut paraules per a un altre col·laborador de 'Sálvame'.

En concret ha volgut referir-se a Jesús Manuel, qui també l'ha criticat amb duresa: «O et retractes de les teves paraules trucant-me o també et veuré en el jutjat». Amb tot això, Avilés deixa clar que farà ús de la justícia per a frenar les crítiques que rep per part dels seus propis companys de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari