Juanra Bonet dedica l'aniversari dels 2 anys dels 'Lobos' a José Pinto

Un Juanra Bonet emocionat felicitava els 2 anys dels 'Lobos' a '¡Boom!' recordant la figura de José Pinto

'Los Lobos' compleixen dos anys a '¡Boom!'
Els 'Lobos' compleixen dos anys a '¡Boom!' | TWITTER

Els 'Lobos’ han fet història en el programa ‘¡Boom!’, i estan d'aniversari. Dos anys han complert els integrants dels 'Lobos’ al programa presentat per Juanra Bonet, un autèntic rècord pel qual Juanra ha felicitat els membres de l’equip, a la vegada que ha volgut fer un tendre homenatge en honor al desaparegut exintegrant dels 'Lobos’ José Pinto, que va morir el 28 de febrer d’un infart, després que dos mesos abans decidís abandonar el concurs per centrar-se en la seva vida de granger.

L’equip format per Erundino, Alberto, Valentín i Manu, acumulen quasi 2 milions d’euros des que iniciessin la seva aventura televisiva i segueixen guanyant cada dia, mentre aspiren al premi final de 4 milions d'euros. Aquests quatre concursants ja formen part de la família del programa i s’han convertit en indispensables, guanyant-se l’estima i l’admiració dels espectadors.

 

Juanra Bonet dedica unes paraules a José Pinto

D’aquesta manera, el programa va voler homenatjar a l’equip amb un detall molt emotiu; així començava Juanra Bonet: «Felicitats nois. Són dies vivint cada dia al límit i dos anys des que vau trepitjar aquest plató per primera vegada», a la qual cosa va prosseguir, amb un inesperat regal en forma de fotografia que ningú s’imaginava: «Un espectador habitual del programa, Alberto González, ens ha fet arribar una foto de la felicitació. I vull dir-ho ja, esteu tots». Tot seguit apareixia a la pantalla una fotografia dels membres de l’equip en la qual sortia també el difunt José Pinto.

«Seguim recordant-lo tots molt. Segueix estant amb nosaltres; cada vegada que riem, cada vegada que un concursant té un moment brillant, per cultura, per intel·ligència… José està aquí amb nosaltres. Un petó als seus familiars i a tot Casillas de Flores» va dir Juanra Bonet visiblement emocionat davant l’ovació del públic, que va reaccionar a les seves paraules.

Les paraules del presentador també han deixat rastre a les xarxes socials, on els internautes s’han mostrat molt emocionats per la seva dedicatòria i pel detall tan bonic que el programa va tenir recordant al difunt José Pinto.

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari