La denúncia que deixa 'Sálvame' a prop del tancament: «Que es preparin»

Fa un mes la famosa excol·laboradora de Telecinco ja va amenaçar el programa

Karmele Marchante
Karmele Marchante torna a carregar contra 'Sálvame' | GTRES

Karmele Marchante torna a carregar contra els col·laboradors de 'Sálvame' i ha amenaçat als quals fossin els seus companys, arribant a acusar al programa de 'Telecinco' d’«escombriaire i fangar», és a dir, de terreny ple de llot.

«Ahir, saltant-se les meves normes, van tornar a anomenar-me en aquest escombriaire. Ja els vaig avisar. I ja no hi ha volta de fulla. Que es preparin! Ja m'he cansat. Haig d'assabentar-me per terceres persones. Programa-fangar amb absència de direcció i directrius», assegurava la veterana periodista, molt enfadada, en el matí d'aquest dijous 3 de setembre.

Karmele Marchante es refereix al comentari que van fer dimecres passat en el programa de ‘Telecinco' mentre comentaven com era l'època de Tómbola en la qual ella era una dels principals estrelles. A més, la van esmentar per una enquesta de 'Sálvame', preguntant si preferien a Antonio Montero o a Lydia Lozano com a col·laborador. «A Karmele la tirem perquè ho va decidir el públic», van arribar a dir amb una certa ironia.
 

Karmele Marchante ja va arremetre fa un mes contra 'Sálvame'

No és la primera vegada que Karmele carrega durament contra 'Sálvame', els seus col·laboradors i fins i tot els seus caps. Fa un mes, Marchante explotava en les seves xarxes socials confessant una sèrie d’històries que van impactar a tots i que fins i tot es va convertir en tendència com un dels temes més virals. Segons ella, hi havia «carreres de drogues en banys i camerinos».

«Si em continuen mencionant, escric tot el que vaig viure. Carreras de drogues en banys i camerinos, alcohol, mentides no informatives, ordres de la direcció per a desvirtuar successos per a major audiència. Nepotisme. Endogàmies amoroses per a col·locar parelles, baralles per la publicitat....», va publicar Karmele.


Comentaris
Concepcion
Hola soy una fan de vuestro programa soy català e independitza Tento amistós espanyoles y catalanes no independentistes el respeto ante Todó cosa que en vuestro programa os falta esto l'ós catalanes no Estanis contra l'ós espanyoles sinó contra l'ós governants ha de que este escrito no sirve para nadar si Ahora quereis hechar seran a dos catalans perquè Belén y Kiko són intocables perdonen mis comentarios

envia el comentari