Kiko Hernández en un plató de Telecinco

Kiko Hernández, assenyalat a Telecinco: «Deixa-la en pau»

Kiko Hernández ha rebut una dura reprimenda per part de Terelu Campos

Kiko Hernández segueix rebent respostes de la família Campos. I tot perquè el col·laborador va llançar dures crítiques cap a Terelu i la seva filla, Alejandra Rubio. Però, per si no n'hi hagués prou, la foto amb amics del passat cap de setmana on sortia el col·laborador al costat de María Teresa Campos, ha portat cua.

Poques reunions d'amics han generat tant enrenou mediàtic com la de fa uns dies a casa de la matriarca de les Campos. La presentadora malaguenya gaudia d'una plàcida tarda al costat de Belén Rodríguez i Kiko, però no sabia la cascada de reaccions que generaria una senzilla foto.

En un moment donat, Kiko publicava una imatge al seu compte d'Instagram, la qual ha provocat diverses reaccions. Una d'elles va ser la resposta enfurismada d'Alejandra Rubio, que acusava el col·laborador «d'utilitzar» a la seva àvia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sens dubte, aquesta cita entre amics íntims ha provocat un encreuament de declaracions que, de moment, sembla no tenir fi. Tanmateix, des d'un principi, la història es va centrar en l'actitud de Kiko Hernández amb Alejandra Rubio. Ara, però, és el moment de deixar clar un aspecte en el qual el tertulià sembla que no ha acabat d'explicar la veritat absoluta.

Kiko Hernández llançava un 'zasca' a Terelu i Carmen Borrego en l'últim programa on va parlar sobre la reunió que va compartir amb la periodista. I és que, segons es coneix i gràcies al col·laborador de 'Sálvame', les filles de la presentadora també estaven convidades a dinar, però van declinar la invitació.

Terelu Campos explica per què no va estar al famós dinar

Pocs dies després de les afirmacions de Kiko, Terelu va ser sincera a 'Viva la vida' i va explicar les raons per les quals no va acudir. «Jo no estava convidada perquè estava a Màlaga, estic aquí des del 2 d'agost. Tampoc necessito que em convidin a casa de la meva mare», sentenciava.

Terelu no vol que aquestes disputes entre Kiko Hernández, ella i la seva germana afectin María Teresa. «Com tots estimem molt a la Teresa i l'estimem de veritat, que no tinc dubte d'això, deixem a Teresa en pau, tranquil·la», explicava.

«Estimem a Teresa, ajudem-la, fem que passi una tarda bonica. Mai estaré en contra que algú faci feliç la meva mare, però fem-ho des de la privacitat, deixem tots d'exposar-la», va concloure.

«No la fem patir perquè ella no vol estar en el centre de la polèmica. Fem-la feliç de veritat», pregava Terelu a tots els que estimen a la matriarca de les Campos.

Les filles de la malaguenya tenen una obsessió, i no és altra que la seva mare estigui tan tranquil·la com sigui possible. I és que a la seva edat, 80 anys, no volen que aquestes picabaralles entre Teresa, Carmen i Alejandra amb Kiko afectin la seva salut.

El pacte de no-agressió entre Terelu Campos i Kiko Hernández

Així mateix, Terelu va respondre a Kiko amb relació al que pugui dir la seva filla Alejandra quan treballa en televisió. «Alejandra està a la televisió i si ella es manifesta, no puc demanar que l'altra persona no es manifesti. No tenen per què estar d'acord, però el que sí que he demanat és que sigui amb respecte i des de l'afecte».

Així doncs, tant la filla de María Teresa com Kiko Hernández van signar un pacte de no-agressió, especialment amb tot allò que té a veure amb Alejandra Rubio. De fet, era el mateix Kiko qui prometia a Terelu que no tornaria a referir-se a la 'influencer' d'aquesta forma tan agressiva.

«No vull que Alejandra treballi amb por, no és bo ni sa. Cal equivocar-se per aprendre», sostenia Terelu. I és que sap perfectament que a la seva filla encara li queda molt per aprendre en el mitjà televisiu.