Kiko Hernández en un plató de Telecinco

Kiko Hernández, enfonsat, anuncia el seu adeu: «No puc més»

Kiko Hernández demana a la direcció de 'Sálvame' deixar el programa per temps indefinit

Kiko Hernández està passant per un dels moments més difícils de la seva vida. I és que el polèmic membre de 'Sálvame' s'ha sincerat aquest dimecres al plató de Telecinco per confessar el dur que se li està fent aquest any. Una cara de Kiko que els espectadors no estan acostumats a veure.

Però ahir, el tertulià més incisiu del programa va obrir-se en canal per relatar per què està vivint un calvari en els últims mesos. Per això, un desencaixat Kiko va reconèixer amb veu tremolosa que «vol desaparèixer».

I és que el col·laborador està passant per la seva pitjor època, ja que fa uns dies va morir una de les seves millors amigues, Begoña. Aquesta ha estat sempre una persona vital en la seva vida i ell la considerava com una «segona mare».

Kiko Hernández confessa en directe que està al límit

Aquesta luctuosa notícia sumada a altres pèrdues familiars li han provocat que es trobi en un estat de desolació total. «Igual que hi ha vegades que esperes, en aquest cas no va ser així, i jo havia quedat el mateix dilluns per veure-la i veure coses nostres, i de sobte va morir. I des de llavors tanatori i cementiri».

«Dins del dolor espero que la seva família tiri endavant, perquè Begoña ho volia així i voldria veure'ns feliços», ha confessat Kiko visiblement emocionat.

Després d'aquestes primeres paraules, el col·laborador no ha aguantat més i ha revelat que està al límit de les seves forces: «Fa un any que no puc més, que se m'ajunta un duel amb l'altre i rebento. No soc de prendre pastilles, però dilluns em vaig prendre diverses perquè no sabia on era».

«Se'm va girar el cap i saps que són malalties que ha d'arribar un final, però no que sigui tan de pressa. Abans de Mila va morir una tia meva, després Begoña. No estic acostumat a la mort, i que de sobte se'm mori tanta gent de cop... no processes un dol i ja estàs amb un altre», admetia Kiko Hernández.

Kiko Hernández demana abandonar 'Sálvame' per temps indefinit

Per si no fos prou, el col·laborador ha realitzat una necessària confessió: «Vull descansar un temps, ho necessito. Sé que Begoña em deia que no, però jo, per la meva salut mental, necessito parar. He tingut idees rares en el meu cap».

«Necessito una setmana, quinze dies, respirar. Em passa qualsevol cosa, que és una bestiesa, i se m'enfonsa el món i tinc dues persones que he de tirar endavant. Jo soc jo i he d'estar bé mentalment perquè si jo no ho estic, tampoc ho estaran les persones que estan a càrrec meu», continuava.

Després d'explicar la situació difícil en què es troba, Kiko ha demanat en directe als seus directors que li donin uns dies de festa. De fet, era una cosa que havia pensat abans de la mort de la seva amiga i que ja l'havia comentat amb Jorge Javier Vázquez.

Així mateix, Vázquez l'ha convidat que comenci a fer una teràpia amb un professional, cosa que Kiko no veu amb mals ulls. «Demano públicament als meus directors que em deixin uns dies per reflexionar. Vull desaparèixer, i ja volia descansar, però després de la mort de Begonya, hi ha moments que no tens ganes ni d'aixecar-te del llit», ha tancat l'assumpte.

Segons després, Kiko ha demanat permís per deixar el plató durant uns minuts, davant la mirada trista dels seus companys de programa. Un difícil inici de programa que ha deixat descol·locats a tots per l'angoixant situació anímica del col·laborador.