Kiko Hernández estrena nova feina fora de 'Sálvame'

El col·laborador de Telecinco inicia una nova aventura als escenaris amb una obra de teatre

Kiko Hernández és col·laborador habitual dels programes de tertúlia de Telecinco, on sol comentar diferents informacions relacionades amb el món del cor i l'actualitat en general. Si bé és cert que la seva última aventura artística l'allunya dels platós televisius, no l'allunya dels escenaris. L'any passat el comunicador va anunciar que faria una obra de teatre, però finalment aquest pla va quedar ajornat a causa de la pandèmia.

Com que el temps avança i la situació sembla que donarà una mica de llum a les activitats de caràcter públic, sembla que 'Distinto' finalment s'estrenarà. L'obra es representarà al teatre José María Rodero de Torrejón d'Ardoz i s'estrenarà a principis de febrer de 2022, segons comunica la revista 'Semana', tal com li ha confirmat l'escriptor de l'obra. En concret han estat Juan Andrés Araque Pérez i Juan Luis Iborra, guionista i director de l'obra respectivament. Segons ells, la trama girarà al voltant d'un productor reeixit que ho té tot, però la sort es torça.

 

Sempre ha volgut ser actor

És el gran secret que ha volgut compartir. Kiko Hernández debutarà als escenaris, i ho farà amb Eva Marciel, Ángel Burgos i Fran Antón. I no és la primera vegada que intenta ser actor. De fet, fa temps va fer classes de doblatge, segons ha comentat a 'Semana', una il·lusió que reprèn després de molts anys aparcada.

La intenció és fer una gira per tot Espanya i fer temporada a Madrid. Les funcions es faran els caps de setmana, cosa que és important, ja que el tertulià podrà seguir participant a 'Sálvame'. L'espai que sí que pot córrer cert perill és el 'Sábado Deluxe', el 'Sálvame' dels dissabtes.

Davant la millora de la situació de la pandèmia, l'autor de l'obra assegura que tenia intenció d'estrenar-la el setembre o l'octubre d'aquest any, però finalment les funcions començaran el febrer de 2022. L'equip artístic espera que no s'hagin de sotmetre a restriccions molt estrictes.

 

Un actor dedicat

Així el defineix l'autor de l'obra, que aprofita per engrandir la figura del tertulià. «Té moltes ganes de treballar. S'hi està esforçant molt. S'hi està deixant la pell i és un tio molt, molt, molt responsable. La gent no el coneix de veritat. És un tio molt treballador», comenta. I afegeix que durant la pandèmia ha seguit treballant per no perdre el fil de l'obra. 

Fa temps, Kiko Hernández volia protagonitzar una obra del mateix autor, però no va poder fer realitat el seu desig perquè va ser pare. Ara sí que ho podrà fer amb 'Distinto', amb un guió que, segons l'escriptor, està pensat per a ell. Comenta que encaixa perfectament amb el personatge, i que el mateix tertulià, quan va llegir el guió, li va dir que li agradava molt. Llavors van posar fil a l'agulla per a portar-la al teatre. Altres membres de l'equip són Rafa Ferrá, que s'encarregarà de la banda sonora, Luis Santamaría com a coreògraf, Sonia Hernández de vestuari, Juanjo Llorens com a tècnic d'il·luminació o Asier Sancho d'escenografia.


Comentaris

envia el comentari