Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández ho explica tot: «Xavier Sardà em va obligar a dir p*ta a Sonia Arenas»

El col·laborador ha volgut defensar-se del seu vídeo més polèmic que no para de circular per les xarxes

L'experiència ens diu que no sempre el que passa a la televisió és veritat. Si no que li expliquin a Kiko Hernández que encara a dia d'avui ha de veure com constantment es publica a les xarxes socials un vídeo en el qual apareix ell al plató de 'Crónicas marcianas' propinant insults masclistes a Sonia Arenas sense cap mena de pudor. Aquestes imatges sorprenen molt si tenim en compte que en l'actualitat està treballant en els debats de 'Rocío. Explicar la verdad para seguir viva' mostrant la seva cara més feminista.

Fins avui, el col·laborador no s'ha pronunciat sobre aquest vídeo, però avui a 'Sálvame' no ha tingut més remei que fer un pas endavant. El programa de les tardes de Telecinco es trobava parlant dels insults que es propinen a les xarxes socials i ha estat llavors quan Paz Padilla li ha dit a Kiko Hernández que, sobre ell, es diuen coses molt lletges. Aquesta sentència ha fet que el col·laborador es pronunciés sobre el tema després de molts anys.

Hernández sabia que es tractava del vídeo en el qual li diu 'puta' a Sonia Arenas, alhora que l'acusava de ser una 'busca-famosos' i d'embolicar-se amb ells per seguir sortint a la televisió. L'escena és dantesca, però tot i això, el tertulià ha volgut defensar-se i estirar la manta. El col·laborador de 'Sálvame' ha afirmat que tot el que passava al plató de 'Crónicas marcianas' estava guionitzat pel mateix Xavier Sardà, que era l'encarregat de moure totes les fitxes. Segons Kiko, Sardà feia que tots els col·laboradors acabessin passant per la pedra i fessin coses que segurament no estaven bé, però que els garantia seguir treballant en el programa més reeixit de la cadena.

Concretament, Kiko Hernández ha dit que el dia que va passar això ell es trobava passejant amb Sonia Arenas per Barcelona tranquil·lament. Llavors van rebre una trucada de la productora demanant-los que simulessin una gran baralla al plató a canvi de cobrar molt més del que guanyarien un dia normal per la seva feina al plató. L'escena que no es pot veure al vídeo segueix amb Arenas carregant contra el seu company, dient-li coses no molt ètiques, però que justificaven l'escena que es volia dur a terme en directe.

L'experiència de Kiko a 'Crónicas marcianas', doncs, sembla que no va ser del tot bona. A més, Mila Ximénez també se suma a la llista de rebotats contra Sardà, ja que en més d'una ocasió ha revelat que la seva pitjor etapa professional va ser al programa del comunicador català, afirmant que en moltes ocasions havia de fer coses que li provocaven vergonya, però que ho feia per supervivència i per seguir guanyant diners.

Paz Padilla no opina el mateix

No obstant això, no tots els membres de 'Sálvame' tenen males paraules pel programa de Xavier Sardà. Paz Padilla, per exemple, ha volgut llançar un al·legat a favor del català, afegint que ella va estar molts anys treballant a 'Crónicas marcianas' i que mai no ha tingut cap problema amb el presentador ni tampoc amb l'equip que coordinava els continguts. A hores d'ara, Sardà es dedica a fer altres programes de televisió que no tenen res a veure amb el món del cor i, per aquest motiu, serà complicat que emeti cap mena de resposta a les declaracions que ha fet Hernández.

L'última vegada que el català va parlar va ser per assegurar que es creia a Rocío Carrasco i que per tant, posava en la llançadora a un Antonio David Flores que va treballar durant algun temps en el seu programa sent una de les cares recurrents de l'espai que presentava Sardà a Telecinco.