Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández, sense feina a 'Sálvame' per les pressions de Carlota Corredera

Carlota Corredera ha estat acusada per Kiko de ser massa estricta

Kiko Hernández i Carlota Corredera van tenir problemes en el passat. El tertulià i presentador de Telecinco, ha confessat que fa un temps va tenir una forta topada amb la presentadora. Recordem que la gallega treballava darrere de les càmeres abans de convertir-se en una estrella televisiva.

Fa uns anys era directora de Kiko a Sálvame i li va fer una proposta que va acabar d'una manera força turbulenta.

Kiko Hernández té un volum d'informació força elevat, així que els seus responsables li van oferir ser redactor del programa. Ell va acceptar encantat perquè volia canviar d'aires, però no podia imaginar que la feina seria tan complicada.

Carlota Corredera, segons explica, el tenia força pressionat i amb prou feines tenia temps lliure per resoldre els seus problemes personals.

Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies
Carlota Corredera va tenir problemes amb Kiko Hernández a 'Sálvame' | Mediaset
 

Kiko assegura que era el primer a arribar a la redacció i l'últim a marxar, però a Carlota Corredera no li semblava suficient. Una vegada l'antiga directora va descobrir que Hernández estava fent unes trucades per arreglar la factura de la llum. En aquell moment s'hi va acostar i li va recriminar el seu comportament perquè ho va considerar una falta de professionalitat.

El col·laborador ha recordat aquest succés perquè a Telecinco estan fent reformes i Sálvame està cobrint aquest procés.

Belén Esteban s'ha posat a la pell d'una reportera del programa i ha anat als banys de la cadena, que estan canviant al complet. «Em fa pena», ha fet broma Kiko assegurant que ell havia passat molt de temps allà.

Hernández assegura que a l'època que va ser redactor de Sálvame treballava massa i amb prou feines gaudia de la calor del seu domicili particular. A tot això cal afegir que Carlota Corredera, llavors directora de l'espai, era massa estricta. Segons fonts properes, la gallega té bona relació amb tot el seu equip, encara que és força exigent.

Kiko Hernández explica la veritat: «És bo»

Kiko gaudeix d'una relació força estreta amb Carlota Corredera , per això té tanta confiança amb ella encara que reveli certs secrets. No és la primera vegada que parla de la topada que va tenir amb la presentadora quan treballava com a redactor. Tot i això, ell pensa que «és bo recordar-ho» perquè el públic conegui els secrets del programa.

Carlota sempre ha deixat clar que el tertulià és un professional de primera categoria i que fora de càmeres és una persona estupenda.

Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Miamor perdido'
Kiko Hernández ha tingut sempre força protagonisme a 'Sálvame' | GTRES
 

Tot i que interpreta un paper complicat, lluny de la petita pantalla no és tan dur com vol donar a entendre. Segons la gallega, és un amic força generós i s'ha portat molt bé en els moments més importants.

Carlota Corredera assegura que Hernández li va fer «un dels millors regals» que va rebre el dia del casament, així que li estarà eternament agraïda. És cert que han tingut lleugeres disputes, però entre ells sempre ha regnat una sintonia estupenda. La presentadora ha donat la cara per ell més d'una vegada perquè Kiko té per costum protagonitzar escàndols molt sonats.

Kiko Hernández va confessar el seu secret a Carlota

Kiko té cert interès a demostrar com és la veritable Carlota Corredera , però la realitat és que confia plenament en ella. Fora de càmeres tenen una relació especial, de fet la presentadora va ser una de les primeres persones a conèixer les filles del col·laborador. Tot fa pensar que Carlota sabia que Hernández volia ser pare, però no va explicar mai res.

Els espectadors de Sálvame s'han quedat sorpresos, ja que mai no haurien imaginat que el tertulià va renunciar a la seva feina. Segons ha explicat, les contínues tensions amb Corredera el van obligar a centrar-se únicament en la faceta de polemista. No obstant això, el temps que va exercir com a redactor va demostrar que tenia un gran mestratge.