Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

El secret de Kiko Hernández que provoca la ira de Belén Esteban

El col·laborador es desemborsa una quantiosa quantitat de diners anualment

'Sálvame' s'ha convertit en un dels programes estrella de la televisió des de fa anys gràcies a figures com Kiko Hernández o Belén Esteban. Agradi o no, segueix en antena després de molt temps, ha generat nombrosos temes d'interès i ha fet història.

Tant el seu presentador (Jorge Javier Vázquez) com els seus col·laboradors han sabut fer molt bé la seva feina perquè aquest espai de Telecinco sigui un èxit. I precisament per aquesta tasca que duen a terme cobren sous d'infart.

Els increïbles sous de 'Sálvame'

El mitjà 'Cotilleo' és el que ha revelat quant guanya cada membre de 'Sálvame' per programa i les xifres són realment escandaloses. I és que la majoria d'ells aconsegueixen en una tarda, d'unes cinc hores, el que gran part dels espanyols no obtenen en un mes de treball.

El presentador és el que més guanya i és que, segons 'La Gaceta de Salamanca', té un contracte amb Mediaset molt interessant. Sí, perquè li fa guanyar l'any 3 milions d'euros. Després d'ell, els dos col·laboradors que més cobren són Kiko HernándezKiko Matamoros. Ells per una tarda de treball s'embutxaquen cada un 1.400 euros. Això sí, a l'any, el primer, entre aquesta tasca i altres que realitza, aconsegueix uns 300.000 euros.

Belén Esteban, per la seva banda, guanya al voltant de 1.200 euros per programa, menys que els seus companys anteriorment citats. Encara que, pel que sembla, segons 'La Gaceta de Salamanca', per 'Sábado Deluxe' obté uns 5.000 euros. Després, hi ha Maria Patiño. Si és el cas, cobra 1.100 euros per tarda. A l'any, entre el seu treball a 'Sálvame', 'Sábado Deluxe' i 'Socialité' pot guanyar uns 200.000 euros.

Col·laboradors de 'Sálvame' al plató
Hi ha sous dispars entre els col·laboradors del programa | Telecinco

Els següents col·laboradors pel que fa a diners que cobren per programa són:

Amb aquest rànquing queda constància que els col·laboradors s'embutxaquen una abundant suma de diners al mes. Fins i tot el que menys guanya per programa, el citat extronista de 'MYHYV', obté una quantitat amb la qual hi ha espanyols que han de sobreviure tot el mes.

De la mateixa manera, també ens queda clar que hi ha figures que cobren més que altres quan són aquestes les que més aporten a 'Sálvame'. Així, per exemple, no s'entén que Belén Esteban o Lydia Lozano que tant s'impliquen i que són, a més, personatges guanyin menys que els dos Kikos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lydia = Maria Teresa Betlem = Alejandra Rubio Les col·laboradores emulen l'entrevista de mare i néta

Una publicació compartida de Sálvame (@salvameoficial) el