Imatge de Kiko Matamoros.

Kiko Matamoros desvela què fa realment amb les seves addiccions a 'Supervivientes'

Kiko Matamoros s'ha sincerat amb els espectadors del reality

Kiko Matamoros s'ha convertit en un dels favorits per guanyar Supervivientes.

Un reality que ha fet canviar el seu físic de manera notable, però també des d'un punt de vista mental. Tant és així que sembla que la seva addicció a la cocaïna ja és una cosa del passat.

I sobre aquest adeu a les drogues, ha parlat al programa. Ha explicat de manera sincera en quin punt es troba en relació amb aquestes.

Kiko Matamoros parla de la seva addicció a la cocaïna

El col·laborador de Sálvame es va enfrontar ahir a la nit a una de les proves 'mítiques' de Supervivientes: el pont de les emocions. I això el va portar a sincerar-se completament pel que fa a les seves emocions, després d'abordar qüestions com ara el perdó, la culpa, la vergonya i la mort. Aquesta última paraula va fer que es referís al consum de drogues que va reconèixer fa temps en un plató.

Sobre aquest assumpte va reconèixer que «he jugat amb la mort, he jugat a la ruleta russa perquè he entès la vida com una aventura. He jugat al límit i la gent sap que he estat 50 anys addicte a una substància, a la cocaïna concretament».

En aquest moment, es va sincerar amb els espectadors i els ha explicat en quin punt es troba amb aquest problema de salut. Va afirmar: «Vull que la gent sàpiga que estic en fase de recuperació. Exactament, la vaig iniciar un mes i mig abans de venir al concurs».

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros ha explicat que abans d'entrar a 'Supervivientes' va començar un tractament contra la seva addicció. | Europa Press
 

I és que va confessar que va prendre la decisió de posar punt final a aquesta addicció, entre altres coses, perquè «tenia la mucosa gairebé necrosada. És possible que la droga no et mati tan violentament com es diu, però sí que et mata i fa molt de mal».

Tot seguit, no va dubtar a deixar clar que estava molt orgullós d'aquesta determinació que havia pres. I també dels avenços i les millores que estava aconseguint en aquest sentit: «Afortunadament, estic seguint un tractament. Ja no ronco, puc respirar i he recuperat el teixit mucós, perquè ja no m'entrava l'aire pel nas, un desastre».

A més, va exposar que «també he estat fumador de tres paquets diaris durant 40 anys. O sigui, que no sé si demandar a la tabaquera perquè diuen que el tabac produeix càncer i a mi de moment no. És broma, eh».

Kiko exposa què espera ara de la vida

Visiblement emocionat, va dir: «Sé que òbviament no em queda gaire vida, perquè tinc 65 anys, però la que em queda d'ara endavant sí que sé amb qui vull viure-la i com. Vull gaudir fonamentalment dels meus fills, dels meus nets i de la meva parella, a qui adoro».

«Tant de bo pogués tenir més descendència i el temps que em quedi ser un millor exemple com a pare i com a ésser humà. La veritat és que arriba un moment en què només m'interessa l'art i la bellesa, i aquí hi entra tot».

Kiko Matamoros, més sincer que mai

El pare de Laura Matamoros no només va parlar de la seva addicció a les drogues, sinó que també es va referir a les persones més importants de la seva vida. I això va fer que es trenqués del tot.

Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda
Kiko va reconèixer el pes que porta a sobre pel que li va passar amb la seva mare. | GTRES
 

Així, per exemple, va deixar clar que es penedeix de com es va comportar amb la seva mare en els últims moments de la seva vida. Va explicar: «Em feia molta pena veure-la i no vaig tenir collons per ajudar-la a l'últim any de la seva vida, espaiava molt les visites. El dia que va morir, parlant-li a l'orella, vaig veure com ella va trencar a plorar».

«Vaig entendre que hi havia coses que li havia d'haver dit aquell any i mig que no li vaig dir i no m'ho perdono. No vaig ser capaç ni d'escampar les seves cendres, van ser els meus germans, i és un episodi que em turmenta i que viu amb mi. Vaig ser un covard i un miserable, no m'ho perdono».

De la mateixa manera, va revelar que havia après a estimar i a perdonar el seu pare. I també va dir que se sentia avergonyit per com havia estat com a pare amb els seus fills. En aquest sentit, ha explicat que «no he sabut estar a l'altura del que ells s'haguessin merescut».

Imatge de la família Matamoros.
Tot i el que va explicar, els seus fills grans li van enviar missatges de suport a Kiko Matamoros. | Instagram: @diegomatflo
 

«La vida passa i el temps no és pas recuperable. De sobte, t'adones que ni els teus fills han gaudit de tu ni tu d'ells. És un gravíssim error que he comès i que crec que no té reparació».

A això va afegir: «Espero que les coses es puguin edulcorar i que quan no hi sigui, que no crec que sigui molt tard, ells no tinguin el pitjor record de mi que podrien haver tingut».

▶️ El desgarrador mensaje de Nagore Robles a Sandra Barneda que hiela el alma