Kiko Matamoros haurà de passar novament per quiròfan aquest dijous

El col·laborador de 'Sálvame' ha empitjorat

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
El col·laborador haurà de passar per quiròfan una altra vegada | Telecinco

Poc després de ser operat, Kiko Matamoros marxava de viatge amb la seva parella per gaudir d'unes luxoses vacances. Ara però el col·laborador de 'Sálvame' ha tornat a Espanya i ho ha fet amb males notícies tal com anunciava ell mateix en una trucada en directe al programa.

L'últim pas pel quiròfan semblava haver solucionat els problemes derivats de l'extracció de vesícula a la qual es va veure obligat a sotmetre però Matamoros ha explicat que finalment no ha estat així i la seva situació mèdica ha empitjorat. És per això que el col·laborador ha anunciat que aquest dijous se sotmetrà a una nova operació per posar fi a aquest problema que sembla que no acaba de solucionar-se.

Una intervenció menor

En la seva entrada en directe, a través d'una trucada, Kiko Matamoros ha explicat que es tracta d'una intervenció menor que li permetrà, en un principi i si tot va bé, estar l'endemà a casa seva per poder continuar des d'allí amb la seva recuperació.

La intervenció que li realitzaran està relacionada amb un problema de bilis i els metges li hauran d'instal·lar un catèter intern per intentar aturar l'hemorràgia interna que està patint el col·laborador de 'Sálvame'.

El presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, ha aprofitat per preguntar a Kiko si té ganes de tornar a la feina i aquest ha respost que sí perquè li agrada estar ocupat i sentir-se actiu. No obstant això, ha aprofitat per assenyalar que s'ha sentit decebut per allò que han comentat els seus companys i ha afegit que té ganes de tenir-los davant per poder parlar-ho tot cara a cara com més aviat millor. Tot sembla indicar que els comentaris 'graciosos' que els seus companys han fet sobre ell i la seva xicota no han agradat gens al col·laborador.

Mesures legals contra Laura Fa

Matamoros també ha aprofitat la seva intervenció al programa per anunciar que ha emprès mesures legals contra la seva companya, Laura Fa, a qui acusa d'haver donat a entendre que havia exagerat els seus problemes de salut. Aquest tema ha empipat molt a Kiko que ha avisat a la catalana dels problemes que pot tenir si no té les suficients proves per demostrar el que diu.


Comentaris

envia el comentari