Kiko Matamoros con la mirada perdida, tocándose con la lengua la mandíbula superior

Kiko Matamoros diu prou després de ser insultat pels seus caps

El col·laborador de 'Sálvame' medita abandonar després del que ha passat aquest dimarts a plató

Ahir, 'Sálvame' va començar el programa amb un vídeo introductori que no ha agradat gens a Kiko Matamoros. El col·laborador veterà de Telecinco ha tornat a ser el gran protagonista de l'inici de l'espai d'aquest dimarts. Malgrat tot, Kiko està fart de parlar sobre la seva suposada crisi amb la seva parella, Marta López.

Kiko Matamoros apareixia amb Jorge Javier Vázquez davant d'un croma que simulava un parc de boles infantil. La cara de Kiko era tota un poema i encara més quan el presentador català ha començat a llegir la introducció sobre el polèmic col·laborador.

«No li dono més importància, però no tolero el que va passar ahir a la tarda». Aquestes eren les paraules de Kiko després de la greu acusació de la filla petita de María Teresa Campos, Carmen Borrego.

Kiko Matamoros, a punt d'explotar després de ser insultat en directe

«Quant de temps fa que no has anat a un parc de boles?», preguntava Jorge. «Jo crec que l'última vegada hi vaig anar amb algun dels meus fills, però a casa hi tinc un parc de boles, al llit», replicava el col·laborador.

«Alguns dels teus companys se situen aquí perquè pensen que, malgrat el fet que tinguis gairebé 65 anys, et comportes com un nen», prosseguia Jorge. «Que passes de l'enrabiada a la felicitat en només uns minuts i t'envoltes de joves de vint anys».

Kiko Matamoros amb els ulls ben oberts mostrant una cara de sorpresa o incredulitat
Kiko Matamoros amb els ulls ben oberts, mostrant una cara de sorpresa o incredulitat | GTRES

A mesura que anava llegint la introducció de 'Sálvame', Kiko Matamoros s'anava enfadant cada cop més i va deixar anar un «qui no pugui, que es foti».

«Kiko, prepara't, perquè si ahir va ser una tarda complicada, la d'avui serà pitjor», deia Jorge. «No ho crec», va contestar el col·laborador.

«Autèntic pringat», afirmen sobre Kiko Matamoros

«Aquí no has vingut a divertir-te, Matamoros. El programa ha parlat amb la teva parella i sembla que et deixa a tu com un autèntic pringat», sentenciava Jorge. «Ho dubto», va exclamar el tertulià, que va estar a punt d'abandonar el plató a causa de la tensió.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
Kiko Matamoros medita abandonar 'Sálvame' després de ser insultat a l'inici del programa | Telecinco

«Jo presumeixo de l'edat que tinc i que em funciona el cap, el pito i tota la resta perfectament», va deixar anar Kiko després de la publicitat. Amb la consegüent reprimenda de Jorge Javier, ja que tots saben que en horari infantil està prohibit dir paraules malsonants.

EL VÍDEO DEL DIA