Kiko Matamoros se n'afarta: esclata en directe a Telecinco

El col·laborador ho ha explicat tot al plató de 'Sálvame Deluxe'

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Kiko ha defensat la seva xicota | Telecinco

Fa pocs dies Kiko Matamoros va ser operat, novament, a causa de l'empitjorament del seu estat de salut. La intervenció però no li va impedir tornar ahir al plató de Telecinco i acudir al 'Sábado Deluxe' per explicar com es troba. Kiko també va aprofitar per parlar sobre l'enemistat que manté la seva filla petita, Anita Matamoros, amb la seva actual xicota, Marta López Álamo.

De fet, el col·laborador de 'Sálvame' va explicar ahir en directe que ja està fart de tota aquesta situació i es va posicionar clarament a favor de la seva parella. En primer lloc, Matamoros va assenyalar que actualment està distanciat d'Anita però que en cap cas és per culpa de Marta i ha concretat que aquest empipament entre els dos es va produir quan Kiko es va separar de Makoke.

Una mala relació, per no dir nul·la, que s'ha incrementat aquests últims mesos d'ençà que el col·laborador va començar la seva relació amb Marta López. Després que la seva filla hagi estat la protagonista de certes actituds amb la seva xicota que no li han agradat gens, Kiko ha sortit en defensa de López.

La mala actitud d'Anita amb Marta

El col·laborador de 'Sálvame' no va dubtar en sincerar-se i va explicar un dels episodis on havia criticat l'actitud de la seva filla i és que segons sembla Anita i la seva mare van 'pressionar' una amiga en comú que és perruquera perquè no tornés a atendre a Marta. I així ho va fer.

Mare i filla van repetir aquesta actitud amb altres perruquers que són amics tant de Makoke com de Kiko. En aquest cas però no es van sortir amb la seva, ja que aquests professionals els hi van respondre que «eren amics i que per damunt de tot estava el respecte que em tenien a mi com a persona» explicava Kiko al plató.

Matamoros també reconeixia que la seva filla petita sembla manifestar que «existeix una mena d'obsessió de Marta per anar als llocs als quals ella va o les fotos que ella penja a les xarxes socials» quelcom que ha negat contundentment tot assenyalant que «la meva parella no està obsessionada per seguir les passes de la meva filla».


Comentaris

envia el comentari