Kiko Matamoros, a punt de tirar la tovallola a l'hospital

Ja fa quinze dies que el col·laborador de 'Sálvame' està ingressat

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López, sortint de l'hospital després de l'operació de vesícula de Kiko (29 juliol 2020)
Ja fa quinze dies que el col·laborador de 'Sálvame' està ingressat | Catalunya Diari

Kiko Matamoros no travessa el seu millor moment. Després d'haver d'enfrontar-se a una operació per extirpar-se la bufeta, el tertulià va haver d'ingressar de nou per una pancreatitis només dos dies després de rebre l'alta. Un ingrés que s'ha acabat agreujant per una sèrie de complicacions derivades de l'operació.


Aquesta inflamació del pàncrees va millorar una mica amb els dies, però seguidament el col·laborador va començar a patir un episodi de febre i esgarrifances i li van diagnosticar una infecció del fetge, fet que l'ha obligat a allargar més la seva estada a l'hospital. Ara porta ja quinze dies ingressat, cosa que l'està esgotant anímicament.


El paper de Marta, la seva parella

Per sort, la seva parella, Marta López, no se separa del seu costat en cap moment i només surt per airejar-se una mica i acudir a algun compromís professional ineludible.

El cert és que el col·laborador i la seva xicota es troben esgotats d'aquest panorama, de tants dies tancats en el mateix lloc, situació que afecta sobretot Matamoros, acostumat a viure de manera molt activa: és una persona que no para en tot el dia.

A més, la seva estada a l'hospital no està sent del tot agradable perquè té el braç ple de vies, com ell mateix explicava recentment en una trucada telefònica a ‘Sálvame’: «M'alimenten per una via intravenosa, no puc ni beure».El que sí que ha pogut fer Marta López des de l'hospital ha estat seguir més activa que mai durant aquests dies a les xarxes, compartint a Instagram la seva rutina i l'evolució de la salut de Kiko. En una de les seves últimes imatges, la model compartia una ‘story’ al costat del col·laborador, que amb la seva cara evidenciava el seu estat d'esgotament, cansament i avorriment. «Creieu que se'n vol anar?», ha preguntat la jove als seus seguidors al costat d'una emoticona d'una cara rient. Fa uns dies, ella mateixa comentava el següent respecte els ànims de la seva parella: «Com a pacient es queixa, com que és tan actiu porta malament estar sense poder fer res». Veurem si aviat Kiko Matamoros es recupera i pot abandonar l'hospital.


Comentaris

envia el comentari