Lara Álvarez dona la notícia que tothom esperava: «Molt enamorat»

La presentadora podria estar novament il·lusionada

La presentadora Lara Álvarez a 'Supervivientes'
Lara Álvarez podria haver tornat amb Andrés Velencoso | Instagram

Sembla que la sort no ha acompanyat a la presentadora Lara Álvarez en l'amor. Al llarg de la seva carrera professional se l'ha relacionat amb l'humorista i presentador Dani Martínez, Sergio Ramos, Adrián Lastra i Fernando Alonso, entre molts altres. La seva última relació va ser amb l'actor i model Andrés Velencoso, però poc abans de començar l'edició de 'Supervivientes 2020', es va fer pública la seva ruptura. Ara, la presentadora torna a estar en el punt de mira per una informació referent a la seva vida sentimental. 

Possible reconciliació 

Lara Álvarez i Andrés Velencoso podrien haver-se donat una segona oportunitat. Així ho ha explicat la periodista Pilar Vidal, que ha assegurat a 'Socialité' que ha estat el model qui ha fet el pas de reconquistar a la presentadora després de mesos separats. A més, la revista 'Semana' assegura que l'entorn més proper a l'actor revela que aquest està «molt enamorat».

La parella va tenir una fugaç aventura que no va acabar de quallar i va durar tot just cinc mesos. Ambdós tenien compromisos de treball incompatibles amb poder seguir estant junts, i és que Lara estava a punt de viatjar fins a Hondures per presentar una nova edició de 'Supervivientes' i Andrés també havia de viatjar sovint fora del país pels seus compromisos laborals. 

Els comentaris d'Andrés Velencoso a les últimes fotos de Lara han fet saltar totes les alarmes, fins al punt que els mitjans ja parlen d'una nova oportunitat entre els dos. Ara per ara cap dels dos s'ha pronunciat, ni sembla que ho hagin de fer. Tant l'actor com la presentadora s'han mostrat sempre molt discrets respecte a la seva vida privada, i de fet, les úniques fotografies que tenen junts han estat fetes d'incògnit. 

Lara Álvarez i Andrés Velencoso
Segons informen alguns mitjans, hauria estat Andrés qui ha fet el primer pas en la reconciliació | Semana

Per recuperar el temps perdut, probablement la parella vulgui donar-se el caprici de fer un viatge romàntic junts. Entre la ruptura, els mesos que ha passat Lara a Hondures i el posterior confinament, han tingut poc temps per veure's, i de ben segur que ara volen passar temps l'un amb l'altre


Comentaris

envia el comentari