Lara Álvarez a 'Supervivientes'

Lara Álvarez ensenya la seva roba interior a la final de 'Supervivientes'

Les xarxes no van trigar en compartir la imatge de la popular presentadora asturiana

Quan una persona té carisma i és agradable amb la resta, se li pot perdonar gairebé qualsevol cosa. I això és el que li passa a la presentadora Lara Álvarez. Després de tres mesos retransmetent les gales de 'Supervivientes' a Hondures, aquest dijous va arribar al plató de Telecinco de Madrid i va ser rebuda amb tots els honors. 

Jorge Javier Vázquez va ser un dels que més es va alegrar de veure-la i, quan aquesta va entrar al plató, la va agafar de la mà i la conduí fins al centre perquè rebés el càlid aplaudiment que es mereixia.

L'ensurt del seu espectacular vestit

Va ser en aquest moment quan Álvarez va patir un descuit, del qual, les xarxes socials no van trigar a fer-se ressò. L'asturiana va escollir per a l'ocasió un vestit de gala d'un afavoridor color groc amb una gran obertura a les cames. Precisament, en el moment en què Jorge Javier la va conduir fins al centre del plató, se li va obrir la faldilla i va deixar entreveure la seva roba interior. 

La imatge va començar a córrer per internet i en pocs minuts milions de persones van poder veure l'ensurt de la presentadora. Però més enllà de criticar-la, la seva simpatia va fer que tothom el lloés com un descuit graciós. Després d'aquesta imatge, Álvarez va seguir amb normalitat el transcurs del programa en el qual, finalment, Omar Montes es va proclamar guanyador d'aquesta edició.

 

També et poden interessar...