Rocío Carrasco i David Flores

Una col·laboradora de 'Sálvame' revela per què David Flores no truca a la seva mare

La periodista Laura Fa coneix els veritables motius que van separar Rociíto del seu fill

Rocío Carrasco va signar un contracte amb Telecinco per protagonitzar un documental que aclarís tots els rumors que estaven circulant sobre ella. Aquest negoci ha estat criticat per molta gent. Però, la veritat, és que està resultant bastant efectiu. Cada vegada hi ha més periodistes disposats a investigar els secrets del clan Jurado. Així que, a poc a poc, el públic va descobrint noves trames.

Laura Fa ha estat l'última col·laboradora a donar una exclusiva relacionada amb l'huracà Carrasco. Tothom es pregunta per què Rociíto no té relació amb els seus fills. Assegura que l'únic culpable del drama és el seu exmarit, però hi ha molta gent que desconfia d'aquesta versió.

El problema amb Rocío Flores està bastant clar. La jove va agredir la seva progenitora, la va deixar inconscient a terra, i a sobre va interposar una demanda acusant-la de maltractaments. A partir d'aquest succés, res va tornar a ser el mateix. Encara que, el pitjor de tot, és que ningú confia que se solucioni.

Gran part del públic s'ha posicionat a la banda de la filla de la Més Gran en aquest conflicte. Però encara té un compte pendent, que els seus detractors utilitzen per a qüestionar la seva versió: el distanciament amb el petit David.

La nova reina de Telecinco ha declarat que estima  amb bogeria el seu fill, i està convençuda que el sentiment és mutu. No obstant això, tots dos s'han vist obligats a romandre separats per culpa de l'exgendre de la Jurado. Laura Fa ha confirmat a 'Sálvame' que aquesta teoria és certa.

El fill de Rociíto s'ha vist involucrat en un gran escàndol. El seu progenitor va interposar una demanda contra ella, i el jutge l'ha citat a declarar. Per desgràcia, té certes necessitats, i ha hagut de viure aquest dur moment ell sol, perquè Antonio David ha prestat declaració des de Madrid, i el nen des de Màlaga.

Segons s'ha especulat en alguns programes, abans de començar el judici, li havien donat instruccions molt concretes sobre què havia de dir. Però les circumstàncies personals el converteixen en algú molt innocent, i no ha pogut evitar explicar certes coses.

La col·laboradora de 'Sálvame' garanteix que el jove ha confessat quin és el veritable motiu pel qual no parla amb la seva mare: ningú li ha proporcionat el seu número de telèfon. «Ha dit que no té intenció d'enfrontar-se contra cap dels seus progenitors», informa.

Olga Moreno controla els diners de David Flores

Rocío no té res a amagar. En l'última entrevista que va concedir a 'Contar la verdad para seguir viva', va prometre donar les explicacions pertinents quan fos possible. Els seus advocats li han recomanat que no parli sobre l'última trama judicial que està vivint. Per aquest motiu, no pot revelar les raons per les quals es va negar a pagar la manutenció al seu fill.

No obstant això, ja hi ha molts periodistes que tenen informació sobre aquest tema, així que no ha tingut més remei que aclarir algun dels rumors. Recentment, ha participat a 'Sálvame Deluxe', i ha aprofitat l'oportunitat per trencar el seu silenci.

Segons ha explicat, els dos-cents euros mensuals que havia d'enviar-li a David Flores, anaven a parar a un compte que estava a nom d'Olga Moreno. Carrasco no entén com la madrastra de l'infant té accés a aquests diners, ja que el normal hauria estat que fos l'exgendre de la Jurado qui gestionés l'esmentat capital.

Els enemics de Rociíto tenen més força que mai. El seu 'petit' ha declarat en contra seva, i tot fa pensar que la reconciliació no ha estat més que un miratge. Però la protagonista del documental ha heretat la valentia del seu progenitor, i no pensa tornar a rendir-se.

El nen ha declarat en contra seva, encara que Laura Fa té dades suficients per afirmar aquest drama està motivat per la manipulació. Encara queda esperança. Carrasco pensa vèncer la batalla.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.