Laura Rosel en una imatge d'arxiu

La pèrdua que va patir pel coronavirus Laura Rosel i no s'ha sabut fins ara

La periodista de Sabadell ha confessat les seves pors professionals i els seus desitjos personals

Laura Rosel ha tornat a la casa que l’ha vist créixer. La periodista de Sabadell s’ha presentat al programa ‘Al cotxe’ per parlar del seu passat com a presentadora de ‘TV3 Preguntes Freqüents’ i la seva actualitat al capdavant d’ ‘El matí de Catalunya Ràdio’. Allà, a banda de ser presentadora, també és la directora des del novembre de 2019.

La catalana de 40 anys ha pujat al cotxe amb Eloi Vila i ha parlat sobre la seva vida més íntima i la seva nova etapa com a soltera: «S'està molt bé sense parella perquè després de molts anys emparellada em venia de gust fer la meva». Ara, l’amor de la seva vida són les seves dues filles. «Ara gaudim d'anar a dormir juntes, explicar contes».

La seva nova vida com a presentadora i directora

Així, també ha volgut mostrar la seva alegria per ser uns dels últims fitxatges de la cadena autonòmica catalana. Quan el presentador va preguntar-li sobre el seu nou fitxatge a ‘El matí de Catalunya Ràdio’ ella no va poder ocultar el somriure: «Estic molt contenta. Com per no estar-ho. No m'ho esperava. Però com podia dir que no!».

Això sí: un gran paper significa una gran responsabilitat i, sobretot, moltes hores d’esforços que comencen molt abans que s’engeguin les càmeres: «Són set hores de programa i set més de preparació. El despertador sona a les 3:50. Tens son tot el dia».  

Rosel explica les seves experiències amb el coronavirus

Laura Rosel té molt clar que ella comença una nova etapa a ‘El matí’ però que mai serà la substituta de Mònica Terribas, presentadora que ha estat ala capdavant del format durant set temporades: «Prenc el relleu però no substitueixo la Mònica Terribas. Està molt per sobre meu, és la millor. Som molt diferents. No seré mai ella. I quan va dir que allò grinyolava em vaig preocupar. Ella ho denuncia després de set temporades. Jo no n'he fet ni una. No puc plantejar-m'ho d'arrencada».


Tot i les alegries que transmetia Rosel, també van tenir temps per parlar sobre la pandèmia actual i el confinament que va començar el passat 13 de març. Per la presentadora catalana, el coronavirus va afectar-la de manera directa i ha explicat una realitat que han viscut milers de ciutadans durant aquests mesos: «Va morir la meva àvia materna de coronavirus el 20 de març gairebé sola i no em vaig poder acomiadar», confessava al cotxe. «La vam enterrar 3 mesos després- I una tieta meva va anar a l’UCI. Va passar factura».