ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Laura Fa s'estrena com a presentadora de 'Sálvame'

La periodista catalana ha presentat el magazín de Telecinco entre les 16.00 h i les 17.00 h

Laura Fa s'estrena com a presentadora a 'Sálvame' | Telecinco

‘Sálvame’, un dels programes amb més anys de recorregut i més hores d’emissió a les espatlles, ha estrenat avui una nova presentadora: la periodista Laura Fa. Últimament, l’elenc de presentadors està en continu moviment, essent ‘Sálvame’ un programa especial que dura moltes hores i que s’emet en directe ininterrompudament; és per això que els presentadors s'han d’anar intercalant, per evitar el cansament i l’estrès que suposa un format tan exigent.

Tenint això en compte, cal recordar que els presentadors habituals de ‘Sálvame’ són Paz Padilla, Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, a qui se li suma més esporàdicament, el col·laborador Kiko Hernández.

 

El programa prova nous presentadors

El programa però, està ‘testant’ nous presentadors, no sabem si per la durada del format, que a causa de la cancel·lació de ‘Pasapalabra' s’ha allargat fins a les 20.40 amb el ‘Sálvame Banana’, o perquè necessiten més rotació de presentadors. La qüestió és que la setmana passada, era el col·laborador Rafa Móra qui s’estrenava com a presentador, i avui li ha tocat el torn a la periodista Laura Fa, que ha conduït el programa des de les 16.00 h fins a les 17.00 h, quan ja ha entrat en acció Jorge Javier Vázquez.

 

Rafa Móra va debutar com a presentador a 'Sálvame' la setmana passada
Rafa Móra va debutar com a presentador a 'Sálvame' la setmana passada | TELECINCO

Vuerem si en els pròxims dies nous col·laboradors entren en el paper de presentadors o si tot això és una prova pilot a tall de càsting, per seleccionar a un nou presentador que podria ser el substitut d'algun pes pesant del programa com Jorge Javier, Paz Padilla o Carlota Corredera.

 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari