L'expresentadora i cantant Leticia Sabater somrient i amb un top daurat

Leticia Sabater fa un Rocío Carrasco: En marxa una sèrie sobre la seva vida

Leticia Sabater té diverses ofertes per protagonitzar el seu propi documental

Leticia Sabater té un gran talent per generar escàndols. Un fet pel qual és criticada per gran part del públic. No obstant això, ha aconseguit mantenir-se en el món de l'espectacle durant més de dues dècades i segueix sent un personatge de primera categoria.

Leticia Sabater va seure al plató de 'Viernes Deluxe' per donar una notícia que va fer tremolar els fonaments del món del cor. Aquesta va ser que està preparant una docu-sèrie sobre la seva vida, i amenaça en treure a la llum tots els secrets que ha estat guardant.

Els col·laboradors de Telecinco van quedar-se sense paraules en descobrir aquest projecte, ja que asseguren que podria donar molt joc en la cadena. En el cas que l'artista decidís ser completament sincera, moltes revistes es farien ressò de la seva biografia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Leticia forma part de la història de la premsa rosa des de fa molts anys i ha estat testimoni d'esdeveniments memorables. Així, alguns col·laboradors estan desitjant escoltar les seves vivències, tot i que dubten que s'atreveixi a explicar tota la veritat.

L'expresentadora va assegurar que el seu documental estava pensat abans que Rocío Carrasco acceptés protagonitzar 'Contar la verdad para seguir viva'. «M'ho van proposar abans de la Covid, però ho vam haver de parar», assegurava en 'Viernes Deluxe'.

Leticia Sabater va preferir no donar massa detalls perquè el públic se sorprengui, tot i que promet que aquest treball no deixarà indiferent a ningú. «És una docu-sèrie sobre la meva vida personal i professional, encara no puc explicar res, estem en això».

L'antiga estrella de TVE ha posat molta obstinació a cridar l'atenció dels periodistes, encara que no sempre ha actuat de forma correcta. En veure que la petita pantalla s'havia oblidat d'ella, va intentar ficar el cap a la música, encara que els resultats no han estat bons.

Les cançons que ha tret al mercat no han fet més que embrutar el seu nom, ja que únicament es basen en l'escàndol. No obstant això, ningú pot negar que ha seguit una bona estratègia perquè tothom segueix parlant del seu personatge.

Leticia Sabater posa a la venda el seu documental: «Hi haurà sorpreses»

Sabater va assegurar que la sèrie sobre la seva vida serà un producte estrella, així que no va trigar a presumir que ja té diverses ofertes sobre la taula. Segons va explicar, hi ha tant material que han hagut de fer una selecció per evitar que sigui un programa massa extens.

«Estem en el plantejament què traurem i què no. Després s'oferirà a les cadenes per veure qui el compra», comentava durant la seva entrevista.

Els col·laboradors del 'Deluxe' van mostrar-se una mica escèptics, ja que estan convençuts que l'artista únicament està venent fum. No obstant això, ella va assegurar que hi ha molta gent que està interessada en el projecte.

«Ja hi ha inversors, us asseguro que hi haurà sorpreses», declarava visiblement orgullosa. Tot i que la seva carrera professional ha estat molt convulsa, hi ha molta gent que estaria encantada d'indagar en la seva vida privada.

Leticia té bastants seguidors, ja que ha demostrat no tenir límits per mantenir-se en el món de l'espectacle. Fins i tot Telecinco ha comptat amb la seva presència per als seus programes estrella, com 'Supervivientes', així que el públic connecta bé amb ella.

Molts periodistes asseguren que la vida de la cantant és molt interessant, encara que gran part dels seus secrets mai podran veure la llum. Tanmateix, caldrà esperar un temps per veure quina és la cadena que compra la sèrie i què comptaran els seus capítols.

D'altra banda, alguns espectadors desconfien d'aquesta notícia, ja que creuen que únicament està intentant cridar l'atenció. I és que tot fa pensar que l'expresentadora s'està davant d'un nou escàndol que podria picar la seva reputació.