Lidia Santos és la nova expulsada de 'Supervivientes'

Els nominats que hauran de tornar a guanyar-se la confiança del públic són: Isabel Pantoja, Chelo García-Cortés, Dakota i Violeta

L'expulsada Lidia Santos
Lidia Santos va finalitzar la seva aventura a Hondures | Telecinco

Lidia Santos és la nova expulsada de 'Supervivientes'. Abans de saber que era ella l'escollida per abandonar l'illa, la jove va haver de batre's un duel amb Chelo García-Cortés i Violeta, però finalment, Santos va ser la que menys vots va rebre i la que va haver d'anar fins al Palafito per a enfrontar-se, en aquest cas, contra Carlos Lozano.

Després d'uns minuts d'espera l'audiència va decidir que Santos era l'escollida per a posar fi a la seva aventura en Hondures. Però dijous a l'illa a més de ser sinònim d'expulsió, també ho és de joc d'immunitat i nominacions, tal com explica 'La Coctelera'.

Albert i Fabio, els immunes

Començant amb la prova d'immunitat, Fabio va ser qui va guanyar el joc en el grup de 'Los abandonados' i, Albert, a 'Los señores'. D'aquesta manera, ambdós jugadors es van guanyar estar almenys una setmana més al concurs sense la possibilitat que els seus companys els puguin nominar.

No obstant això, no hi van haver massa problemes a l'hora de nominar, ja que els concursants cada vegada tenen més afinats o desavinences els uns amb els altres. En el cas de 'Los señores', Albert va decidir nominar directament a Isabel Pantoja i va argumentar la seva decisió tot dient que: «Com a supervivent, és la que menys està aportant. Però si necessita qualsevol cosa, li donarà la mà per intentar ajudar-la». Ja com a grup, la resta de companys van nominar a la periodista Chelo García-Cortés.

Els nou nominats

Per part de 'Los abandonados', en aquest cas va ser Fabio qui va decidir que la seva nominada era Dakota perquè «és amb la que menys relació tinc». Finalment, el grup amb les seves nominacions van tornar a ficar a palestra a Violeta.

Així doncs, entre els dos grups de supervivents, els nominats que hauran de tornar a guanyar-se la confiança del públic són: Isabel Pantoja, Chelo García-Cortés, Dakota i Violeta. Ara caldrà esperar a veure quines tècniques utilitzen els concursants per a convèncer a l'audiència que ells són els mereixedors de seguir lluitant a l'illa una setmana més.

També et poden interessar...

  • Violeta i Fabio mantenen relacions sexuals a 'Supervivientes'
  • Les anades i vingudes d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Comentaris

envia el comentari