URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

La confessió de Santiago Segura que ha deixat muda Susanna Griso

La seva explicació ha deixat sense paraules els col·laboradors d''Espejo Público'

Santiago Segura entrevistat per Susana Griso a 'Espejo Público'
Santiago Segura ha ensenyat un racó molt peculiar de casa seva | Antena 3

El confinament ha donat lloc a un canvi a l'hora d'entrevistar celebritats, tant en la manera de fer-ho com en el contingut d'aquestes. Els programes opten per conversar a través de videotrucades amb les cares més conegudes del nostre país, i aquestes converses es tornen més íntimes que mai i es mostra el costat més humà dels famosos.

'Espejo Público' és un dels programes que ha continuat amb les seves emissions i ha entrevistat diverses celebritats durant aquests mesos de confinament. Aquest dimecres era el torn de Santiago Segura, qui ha protagonitzat una escena d'allò més peculiar al programa de Susanna Griso.

Santiago Segura mostra les cendres del seu pare

Susanna Griso ha dut a terme una videoconferència per parlar amb el cineasta Santiago Segura. El motiu? Que aquest es troba en plena presentació de la seva última pel·lícula: 'Padre no hay más que 2', que és la continuació d'un dels films més reeixits de la seva carrera fins al moment.

La periodista no només li va preguntar per aquest llargmetratge, sinó que van parlar sobre les seves maneres de 'sobreviure' a la quarantena. El moment més interessant, però, ha estat quan Griso ha preguntat si podia ensenyar-li algun racó de casa seva. Santiago Segura, molt decidit, ha decidit mostrar una prestatgeria plena de llibres i pel·lícules fins que ha arribat a un objecte molt peculiar. «Mira, les cendres del meu pare!», comentava tranquil·lament el cineasta.

«No es poden escampar per aquí...»

Si això no fos suficientment sorprenent, les cendres no es trobaven en una urna com s'hauria d'esperar: ha decidit posar-les en una bossa. Davant l'impacte de la presentadora i els col·laboradors del programa, va decidir donar una explicació: «La gent les llença al mar, jo les tinc aquí», argumentava. Griso i la resta de col·laboradors seguien sense donar crèdit a què estaven veient. L'actor seguia excusant-se: «És que no es poden escampar per aquí...». 

Les cendres del pare de Santiago Segura, guardades en una bossa
Santiago Segura guarda les cendres del seu pare a una prestatgeria | Antena 3

La resposta de Santiago Segura deixava encara més sorpresos els periodistes, qui de ben segur no esperaven aquesta confessió tan íntima del cineasta i, sobretot, la normalitat que desprèn mentre ho explica. Susanna Griso acomiadava la connexió encara en xoc. «Bé, doncs gràcies per aquest 'striptease' sentimental... Ens has deixat sense paraules». 


Comentaris

envia el comentari